Kdo poradí??? Na volnoběh mi hučí spojkové ložisko(domnívám se), když sešlápnu spojku, přestane, co se s tím dá dělat? Vyndat motor a dělat spojku se mi fakticky nechce (( helfne někdo? Díky!!!
Proč vyndávat motor ? Shodíš kardan, vymontuješ převodovku, dáš novou sadu, zamontuješ převodovku, nahodíš kardan. Není nic snažšího, než měnit spojku u zadohrabu.
Což o to, klíče bych měl,dokonce jsem to už jednou absolvoval,ale je to ojeb vyndavat jednak kardan a jednak povolovat ty fajnově umístěný šrouby nahoře na motoru... no nic,zkusím to decentně prolejt olejem,třeba si moc necucne spojka :drink:
Originál zaslal Hanz [B]Což o to, klíče bych měl,dokonce jsem to už jednou absolvoval,ale je to ojeb vyndavat jednak kardan a jednak povolovat ty fajnově umístěný šrouby nahoře na motoru... no nic,zkusím to decentně prolejt olejem,třeba si moc necucne spojka :drink:
Co to je "decentne prolejt"??????? Nemyslis si snad, ze ze shora namazes axialni kulickove nebo valeckove lozisko.Ani to nezkousej.Zatim jenom piska lozisko, ale potom muze i klouzat spojka:shit: