Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sportovni sani..

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Anonym

#21 Příspěvek od Anonym »

Upsss!Sorry za menší přehmat v myslivně, 750mm by mohl vozit leda v kufru,myslel jsem 75mm samo :-)

to: kutilTim Ebalaz- nerez sám o sobě má dobrej zvuk,ale zachovej alespoň objem původních tlumičů,potvrdilo se mi po menším experimentování s extra levnýma "laďákama"(ještě že jsem za ně neplatil), že čím větší objem tím lepší zvuk(mizí hučení a rezonance s chroptěním a vibracema).Takže jestli tě správně chápu,chceš mít fajn zvuk navenek a poslechnout si rádio místo rachotu vevnitř.Takže co největší roury,tlumiče a brutálně je napěchovat skelnou vatou.Na rezonátor(to je to malý za katem)potřebuješ drátěnku,vata se speče a rezonuje.Good luck!
ebalaz

#22 Příspěvek od ebalaz »

Originál zaslal Anonym
[B]
to: kutilTim Ebalaz-Takže jestli tě správně chápu,chceš mít fajn zvuk navenek a poslechnout si rádio místo rachotu vevnitř.Takže co největší roury,tlumiče a brutálně je napěchovat skelnou vatou.Na rezonátor(to je to malý za katem)potřebuješ drátěnku,vata se speče a rezonuje.Good luck!

presne to som mal na mysly aby dnu bola ako taka akusticka pohoda. ale s tym ze ci to ma vyznam som myslel na to ci ti to fakt citelne zvysilo vykon,- pisal si ze si dal o 3mm sirsie rury..... ze to pretoci 235/17" z 1-2.... ???????????:) :) :gobeer:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Klakson »

tím že tam dáš jenom ten sportovní kuž. filtr, nic nezlepšíš, musíš se taky postarat o přísun čerstvýho vzduchu a zabránit tomu aby se k filtru dostávalo co nejmíň tepla z motorovýho prostoru, pak možná dosáhneš nárustu 2%. Che to ale nechat potom znovu seřídit měřák nasávaného vzduchu, mohlo by to občas zlobit.
Odpovědět