Ahoj. Může mi prosím někdo poradit, co signalizuje kontrolka CHECK na přístrojové desce 325i (r. v. 92) a jak postupovat pro odstranění signalizovaného problému či závady? Díky.
CHECK by měla detekovat jakoukoli chybu v systému. Jestli máš computer tak ti to tam píše co to je za chybu. Jinak to musíš napíchnout na diagnostiku a tam ti to taky vyblije o co jde. A "pro odstranění signalizovaného problému či závady" je nejlepší to opravit.
No já bych na to šel opačně, páč tě to vyjde levněji, je to rychle a můžeš to nechat spravit a nepodělávat auto. BTW - jestli najdeš někoho kdo ti ten palubák opraví tak mi dej prosím tě vědět a většině kluků, páč skoro každej má mouchy.
Jasná páka! Opravu palubního počítače jsem si už ujednal s jedním venkovským šikulou. Prozatím mám na něj jen ty nejlepší reference. O zkušenost se samozřejmě později podělím. Eventuálně pak poskytnu i doporučení a kontakt.
Jasná páka! Opravu palubního počítače jsem si už ujednal s jedním venkovským šikulou. Prozatím mám na něj jen ty nejlepší reference. O zkušenost se samozřejmě později podělím. Eventuálně pak poskytnu i doporučení a kontakt.
Asi to fakticky byla nějaká banalita; všeuměl proš?oural důkladně celou káru a kromě několika vadných žárovek nic nezjistil. Přesto kontrolka zhasla. Každopádně poreferuju, jak si poradí s opravou kompu (pro mcfila: mám ten jedenáctitlačítkový).