Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Netěsnost chladiče
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No todle je obviklý jev při výměně normal destilky za fridex..dělá to skoro všem, že se sem tam ten fridex prosákne..Mě to taky zvlhlo u tý hadice k motoru..ale neni to zase náko akutní jako že by mě fridex vytekl, to ne..Tudíž sem to nechal jak to je a nic sem pro to nedělal neni to hrozný..Takže radu nemám ale pokud ti to nevalí jak s vodovodního kohoutku tak si myslím neni důvod k panice..:bigok:
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
To Lukas H. : Jasný že máme celej rok fridex ale ono jak se pak po tý zimě jezdí a jak voda v chladiči ubýva tak to dolývám destilkou a to víš že ten fridex tam za chvílu je tak zředěnej že když nastoupí znova zimní období tak se tam holt ten fridex musí namíchat znovu..A tudíž se začne dostávat do všech skulinek..Jinak s namíchaným fridexem přez " teplou" sezonu to hůře chladí takže lepší mít tam čistokrevnou destilku..Ale zase pravda že když to náko moc nehoníš tak se do nebezpečné hodnoty přehřátí motoru nedostaneš i když tam ten fridex máš..
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lion
[B]Jinak s namíchaným fridexem přez " teplou" sezonu to hůře chladí takže lepší mít tam čistokrevnou destilku
:sok: What the fuck? Nemrznoucí směs má lepší koeficient absorpce tepla, nehledě k tomu, že má vyšší bod varu. Si myslíš, že jako na rallye nebo na okruhu se jezdí se samotnou destilkou v chladícím okruhu?

- Lion
- Kontaktovat uživatele:

Ale to je OpRaVdU vZrUšUjÍcÍ tÉmA !!! Něco pro Robina...... rofl (nic ve zlým, taky mě pár věcí dokáže nas...t) btw: minulej tejden jsem nechal auto na našem hvězdným parkovišti(nákupní středisko zlodějů z širýho okolí - btw2:včera postavili e30 na cihly), a za chvilku(tak cca 30min) jdu zpátky a nějakej dicklesspeiceofshit mi vorval celej bok p.nárazníku roztomilou červenou barvou a že byl z laminátu,tak rovnou prasknul,samo... KILL,KILL em all!!!
“Ability is what you're capable of doing.”
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Kudla tak takovýho kořena načapat jak mě něco krade z auta nebo mě něco děla s karoserií tak se neznám..Todle už je fakt oprus..
Jako třeba u nás v ulici je zaparkovaných asi kolem 60 aut, možná víc a vědšinou sou parknutý tak že sou tam čumákem k chodníku kterej vede podél techhle aut..No a jednou večer si to valím domů z jedný večerní akce a zrovna du po tom chodníku a co mé oči nevidí všechny auta co měli předky k chodníku byly vojetý klíčem až nahoru k mýmu baráku kde parkoviště končilo..Jako řeknu vám mit tam svý auto tak sem totálně nasranej..Když sem si tak pak v posteli o tom ještě přemýšlel, představil sem si kolik peněz bude stát novej lak přední kapoty na všech těch autech..No vcelku to byl hukot..
Naštěstí parkuju v garáži ale nikdy nevíte kdy vám to nějakej s prominutím čurák na nějakým parkovišti před Hypernovou nebo jiným individualním místě vojede..Co jsem tak vypozoroval dělaj to jen típci co potřebujou na drogy,chlast a cigára (respektive ty co kradou )a ta druhá skupina co to níčí ta zase ze závisti a z radosti s toho že to toho majitele pak pěkně vytočí..Cigáni to moc nedělaj, ještě sem o žádným neslyšel že by něco takovýho dělal i kdzž v určitých městech asi takovýdle idividuality jsou..Prostě jednoduše a rychle je chytnout zmáčknout a .............:gun08: :gun14:
Možná je to krutý ale varovaný určitě před tímdle trestným činem byli..:ganstr:
Jako třeba u nás v ulici je zaparkovaných asi kolem 60 aut, možná víc a vědšinou sou parknutý tak že sou tam čumákem k chodníku kterej vede podél techhle aut..No a jednou večer si to valím domů z jedný večerní akce a zrovna du po tom chodníku a co mé oči nevidí všechny auta co měli předky k chodníku byly vojetý klíčem až nahoru k mýmu baráku kde parkoviště končilo..Jako řeknu vám mit tam svý auto tak sem totálně nasranej..Když sem si tak pak v posteli o tom ještě přemýšlel, představil sem si kolik peněz bude stát novej lak přední kapoty na všech těch autech..No vcelku to byl hukot..
Naštěstí parkuju v garáži ale nikdy nevíte kdy vám to nějakej s prominutím čurák na nějakým parkovišti před Hypernovou nebo jiným individualním místě vojede..Co jsem tak vypozoroval dělaj to jen típci co potřebujou na drogy,chlast a cigára (respektive ty co kradou )a ta druhá skupina co to níčí ta zase ze závisti a z radosti s toho že to toho majitele pak pěkně vytočí..Cigáni to moc nedělaj, ještě sem o žádným neslyšel že by něco takovýho dělal i kdzž v určitých městech asi takovýdle idividuality jsou..Prostě jednoduše a rychle je chytnout zmáčknout a .............:gun08: :gun14:
Originál zaslal Lion
[B]Kudla tak takovýho kořena načapat jak mě něco krade z auta nebo mě něco děla s karoserií tak se neznám..Todle už je fakt oprus..
To jsi vyjmenoval polovinu republiky:)))