Nevíte někdo, jak náročný by bylo zbastlit indikátor otáček s LED diodama ? Vono při předjíždění člověk většinou čumí před sebe na horizont, kdy se objeví náklaďák, místo odezírání polohy ručičky na otáčkoměru. A barevný LEDky by se daly vnímat periferním viděním líp ...
tak ten diodonej otačkomer jsem mel---bylo to origo do favorita nekam k popelniku--to by se snad jeste dalo nekde sehnat.slo by to usadit pod ovl,klimy.ale zas se to blbe sleduje ocima,i když ja tam teda zvladam sledovat telku.-no nic--poptej se!!
Originál zaslal stealth [B]Nevíte někdo, jak náročný by bylo zbastlit indikátor otáček s LED diodama ? Vono při předjíždění člověk většinou čumí před sebe na horizont, kdy se objeví náklaďák, místo odezírání polohy ručičky na otáčkoměru. A barevný LEDky by se daly vnímat periferním viděním líp ...
A na co to chces? Tocim to,dokud to tahne a pak proste preradim,neee. A tom mam kamna:D
Originál zaslal stealth [B]Nevíte někdo, jak náročný by bylo zbastlit indikátor otáček s LED diodama ? Vono při předjíždění člověk většinou čumí před sebe na horizont, kdy se objeví náklaďák, místo odezírání polohy ručičky na otáčkoměru. A barevný LEDky by se daly vnímat periferním viděním líp ...
Mám pocit, že když v tom autě už nějakej ten pátek sedíš, tak přesně víš kdy jseš v kterých otáčkách, nééé???:bigok:
První měsíc v Báwu jsem to občas šoupnul nechtěně do omezovače, ale potom už byla jenom pohoda:D :bigok: :gobeer: