jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
Originál zaslal LOPOLO [B]jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
Originál zaslal LOPOLO [B]jasne ze jede super .. vod ty doby co sem mu dal vodtucnovaci kuru a zbavil ho dvou tezkejch elektromotorku svisti jak blesk Pravda, do kopecka mu to trosku trva a zasekne se ponekud driv nez by se mi libilo ale jako platnej prukaz mezi particku psychopatu (tenhle klub) to zatim jeste staci.
:ucta: :ucta: :bigok: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
PS: už se těším, až tenhle klub bude vyžadovat od novejch členů jako registrační právo takovouhle vstupní prohlídku:
Hehe, tak to mi pripomelo, kdyz me nejakej nervoza napral svoji oktavkou na dvoupruhovym kruzaku (Litochlebskej - on vevnitr, ja venku) na levej zadni naraznik. Sel jsem do smyku, hodil jsem kontra, ktery chvilku nezabiralo, a kdyz se chytlo, tak to skublo tak dokonale, ze jsem pak sbiral jogurty z nakupu po celym aute :premet: . No pak jsme zastavili, pricemz jsem se musel chechtat, protoze on to odsral celym blinkrem a sklem na reflektoru, ale ja jenom doklapl rukou tu plastikovou listu na narazniku zpatky ... :australan Ale stejne se obavam, ze mi to uchyceni narazniku trosku vevnitr pokurvil ...:anger: