TAk tady tohle je typickej priklad proc omezit pristup tech co neplatej. Kurva CD si stáhnou v nevimjake hodnote ETK se jim nabidne taky, ale aby kurva poslali zapičených 250vočí tak to maji hluboko do kapsi. SERETE ME KURVY VYCHCANÝ!!! V těchle případech to už totiž neni o tom vždy? vás neznám proč vás mám dotovat když z toho nic nemam??? A? si jdou shánět ETK za několik litrů. :shit: :gun04:
Originál zaslal mcfil [B]TAk tady tohle je typickej priklad proc omezit pristup tech co neplatej. Kurva CD si stáhnou v nevimjake hodnote ETK se jim nabidne taky, ale aby kurva poslali zapičených 250vočí tak to maji hluboko do kapsi. SERETE ME KURVY VYCHCANÝ!!! V těchle případech to už totiž neni o tom vždy? vás neznám proč vás mám dotovat když z toho nic nemam??? A? si jdou shánět ETK za několik litrů. :shit: :gun04:
Přesně. Navrhuju zřídit přístup na ETK/TIS a podobný CD jen pro platící...
Jsem pro, ale podle ceho to budu kontrolovat? Jak zajistim ze to nekdo nekomu nerekne? Nemel by nekdo hooooooooooodne levnou sekretarku, muze bejt hnusna
Originál zaslal Jakub [B]Jsem pro, ale podle ceho to budu kontrolovat? Jak zajistim ze to nekdo nekomu nerekne? Nemel by nekdo hooooooooooodne levnou sekretarku, muze bejt hnusna
je to jednoduchy, prodiskutujem to na irc
jeden ppl: heslo, jmeno, ip
druhe ppl: jiny heslo, jiny jmeno, ip
pokud se pripoji na heslo a jmeno jina ip nez ta ktera se tam jednou pripojila : vyzradil heslo...
Borci, ale az zase tak vazne bych to s tim loginem a ip adresou nebral. Stejne to, ze to bude mozne stahnout neni legalni. A taky si nebudene stahovat osobni informace obcana CR, ze, ale jen MANUAL!