Čaues fast and furious people, Budu kupovat kolesa, nevím jaký a tak jdu samo sem Takže už jsem se rozhodl že to budou 16¨ ale nevím jaký ET????? A mimochodem nemáte nějaký fajn kontakt na hodně kol....použitý ale COOL ????
Na E36 to chce min. 17" popripade 18". Na 16-ky budes muset dat vyssy profil gumy aby jsi trochu vyplnil podbehy a nebude to vypydat moc dobre. "Teda muj nazor"
Originál zaslal Bubi [B]A nebudou ty 18" moc tvrdý? Taky řeším jaký kola na léta na mojí M3. Těch 18" se trochu bojím, podvozek je už i tak dost tvrdej nehledě na kola.
pokud chces pomer vzhled/vykon nech 17ctky
18ctky jsou pekny, neni to na nich tvrdy a pasujou tam s mensi upravou blatniku v pohode
ale nekde jsem tu nechaval link na diskusi o velikosti kol z bimmerforums.com a tam vetsina lidi doporucuje nechat 17ctky pro optimalni jizdny vlastnosti
Originál zaslal Bubi [B]A nebudou ty 18" moc tvrdý? Taky řeším jaký kola na léta na mojí M3. Těch 18" se trochu bojím, podvozek je už i tak dost tvrdej nehledě na kola.
Podvozek není nikdy dost tvrdej když to zrovna nejvíc potřebuješ:):bigok:
Chudak ta 1.6ka... Vy ho tady ukecavate do 17 a 18 tek, a ten moturek se s tim ma jako tahat? ... Ono mu to vlastne jest eani poradne nejezdi...
Co tak si nejdriv dat auto dokupy? Jinak 15ky a 16ky jsou levna a mekci varianta... 17 optimum... 18 a vic drahy (na gumy a prezouvani) a tvrdy. Jinak moc pekny! :bigok:
Cus, no když jsme u těch kol, měl bych otázečku.Dal bych na mý auto 17"tky vzadu na tak 225 a vepředu na 205 bez vytahování blatníků???..Jinak podvozek mám klasika, žádný snížení (žádnej sportovní podvozek)..Předem díky..