Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Engine - serizeni

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od tomhrb »

Zdar,
Poradte mi nakej dobrej servis v Praze (a levnej :) ), kde by mi poladili motor, nekde mi tam asi ufukuje vzduch a vubec tak celkove bych mu chtel doprat peci.. Na klubu je servisu tuna, ale tezko si vybrat.. A kolik cca by mohlo stat naky serizeni??
dik:eek:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

zalezi co s tim mas, ja bych to dal jedine k bohmovi, vzhledem k tomu ze auto co mas ma hydrostavy tak o nakym serizovani nemuze bejt rec, jedine o vymene, co myslis tim "nekde mi tam ufukuje vzduch" ? Dira na sani mezi mafem a klapkou ? to je pro BMW normalni
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tomhrb »

No kdyz to bezi na volnobeh a posloucham u motoru tak slysim jakoby siceni, jakmile pridam plyn tak to stichne. Jinak kdyz se treba rozjidim a dam jen trochu min plynu tak to to zacne chcipat a jako vynechaj valce.. No proste jako kdyz by se to dusilo, jakmile dam vic plynu tak vsechno v pohode. I mi to startuje tak jako ze se to rozebiha. Chytne to dycky, ale tak nejak se tomu pri prvnim startu moc nechce.. Nekdo mi rikal, ze by to mohlo bejt ze tam nekde fouka vzduch, ale nic sem nenasel
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tomhrb »

Originál zaslal darmon
[B]Dira na sani mezi mafem a klapkou

Jinak co je maf? :eek: Nejsem zrovna ten typ co leze moc do motoru, v aute cokoliv, ale motor neni moje silna stranka :bigok: :bigok:
thief

#5 Příspěvek od thief »

čaus, mě to dělalo taky. dal jsem to na DIAGNOSTIKU a bylo to čerpadlo. Po výměně ok, ale ja mam 1,6 :-(
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal tomhrb
[B]Jinak co je maf? :eek: Nejsem zrovna ten typ co leze moc do motoru, v aute cokoliv, ale motor neni moje silna stranka :bigok: :bigok:

MAF je mass air flow sensor, cidlo co ti meri kolik vzduchu de do motoru, kdyz je na tom sani mezi timhle a klapkou dira, tak do motoru leze neco jineho nez co si auto mysli a dela to ledacos, zajed si k bohmovi nebo nekam at ti k tomu pichnou diagnostiku a pak se uvidi
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od tomhrb »

No jo asi budu muset a kolik tak chtej za diagnostiku zhruba?
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal tomhrb
[b] No jo asi budu muset a kolik tak chtej za diagnostiku zhruba?

U Krotila 500,- bez DPH, ale asi to bude vsude stejny, pokud to nebude ze znamosti :angel2:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

Mě to dělalo sání podtlaku (černá hadice za motorem, v horní části motoru, je ohnutá o 90°), byla povytažená, BMW tam totiž nedává nic, co by ji udrželo na místě. Nejspíš podchází. Nech to nastartovaný a koukni pod kapotu, pod čelním sklem za motorem uslyšíš to syčení, pak jen hledej tu hadici průměr asi 4cm. Je tam dost špatnej přístup.
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tomhrb »

Jojo presne tam nekde to sici, jenze se tam fakt nemuzu dostat, rikal sem si ze sundam komplet sani a vsechny ty hadice poradne dotahnu atd.. ale moc se mi do toho nechce, jen prece to bude vomrd:shit:
Odpovědět