Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prehrejvani motoru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal d.aemon
[B]Ježiši, to nikdo to fórum nečte? Narazili jsme na to před nedávnem:
Diskuse

jezisi to jsem psal ja :D, to sem tu jedinej co vi co je v tom aute pod kapotou ? :lool2:
Don T

#22 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal darmon
[B]jezisi to jsem psal ja :D, to sem tu jedinej co vi co je v tom aute pod kapotou ? :lool2:

Kdyby jsi rekl, ze je to klapka za vzduchovym filtrem co meri prisun vzduchu do motoru tak to bych vedel, ale maf...:bigok: :bigok:
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od tomhrb »

Originál zaslal d.aemon
[B]Vodní pumpu poznáš, stalo se mi to loni na podzim - teplota vyletí, ale když pustíš topení naplno, tak za chvilku i při běžícím motoru zchladne. Pokud ti bude foukat vlažnej vzduch z topení, je to jasný a nemusíš nic hledat.
:bigok:

Tak teplota mi vyleti ikdyz stojim, kdyz jedu tak to vyleti daleko rychlejc a vyleti uplne na max. Vodav chladici se mi zda ze nevari, nic tam nebubla a kdyz sem zkousel zapnout topeni, tak fouka mirne teplej, ale bylo vedro tak nevim, ale myslim ze to asi fakt moc netopilo. Takze by to mohla bejt ta pumpa?? Jinak sem z Prahy, takze Darmone kdybys mel treba cas tak bych byl vdecnej :ucta: :ucta: , ale daleko s tim nedojedu :) Nejdal tak k Intersparu v Hostivari :)
Jo a jinak kolik ze stoji vodni pumpa? :eek:
Murfas

#24 Příspěvek od Murfas »

Ja vam do toho nechci moc kecat, je tu jeste jedna moznost pro to vari, Ad si nekdo vleze do auta a da tomu plnej kotel, ty si stoupni k vyfuku a dej k nemu ruce.Pokud budou mokre nebo vlchke , tak si priprav 12 koliku na novou hlavu.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tomhrb »

Originál zaslal Murfas
[B]Ja vam do toho nechci moc kecat, je tu jeste jedna moznost pro to vari, Ad si nekdo vleze do auta a da tomu plnej kotel, ty si stoupni k vyfuku a dej k nemu ruce.Pokud budou mokre nebo vlchke , tak si priprav 12 koliku na novou hlavu.

Tak dik :) To mi taky lidi rikali, ale tohle to snad nebude :mad: , protoze je to nedavno vsechno meneny, doufam ze to je pumpa..
thief

#26 Příspěvek od thief »

sakra nevím jak to smazat..... :cry:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Klakson »

taky mě zlobí pumpa, kolik ta svině vlastně stojí:eek:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

neorigo tusim 1300,- ale ma jen plastovy kolo... origo s ocel kolem cca 3000 /alespon mam ten pocit:-) /
“Ability is what you're capable of doing.”
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od tomhrb »

Kde najdu tu vodni pumpu?
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Hanz
[B]neorigo tusim 1300,- ale ma jen plastovy kolo... origo s ocel kolem cca 3000 /alespon mam ten pocit:-) /

plastový nebrat, podle mě moc nevydrží
Don T

#31 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal Murfas
[B]Ja vam do toho nechci moc kecat, je tu jeste jedna moznost pro to vari, Ad si nekdo vleze do auta a da tomu plnej kotel, ty si stoupni k vyfuku a dej k nemu ruce.Pokud budou mokre nebo vlchke , tak si priprav 12 koliku na novou hlavu.

Nemusela by to bejt hlava, ale ceba jen praskly tesneni pod ni a to by pak nebyla takova rana :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal tomhrb
[B]Prahy, takze Darmone kdybys mel treba cas tak bych byl vdecnej :ucta: :ucta: , ale daleko s tim nedojedu :) Nejdal tak k Intersparu v Hostivari :)
Jo a jinak kolik ze stoji vodni pumpa? :eek:

Delam pomerne nedaleko takze kdykoliv pres tejden.
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od tomhrb »

Tak snad uz to bude OK, rozdelal sem tu pumpu a byla totalne v prdeli :prdel: , popraskana a uplne se protacela. Takze zejtra du pro novou a snad to bude OK a budu zase moct :drive2:
Dik za help
d.aemon

#34 Příspěvek od d.aemon »

:allright: Jsem to říkal... :D
Odpovědět