Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Oprava klima + naplneni
-
- Kontaktovat uživatele:
TAK JA TED PŘITAH AUTAK ZE SERVISU----NAPLN KLIMA,NAKY NOVY SILENBLOKY NA RAMENECH,TYČKY U ŘÍZENÍ,BRZD.DESTIČKY,SVISLAK,REPAS ALTIKU,NOVEJ ROZVODAK A JEŠTĚ NAKY BLBINKY,DAVAL JSEM TO TAM V PONDELI A VE ČTVRTEK VEČER TO BYLO.MATROS--7000,- A PRACE 1800,-TAKŽE 8800,-.TAKŽE BYCH ŘEK ŽE JE TO GUT.JE TO SERVISAK CO DELAL U KRAMSKYHO A TED JEDE SOLO.JO A JINAK JE TO NA BAWA MACHR.!!!!!!!!!!!SÍDLO-MARTINICE U JILEMNICE.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal beemwex
[B]ja si myslim že by se to na nakou vetší opravu vyplatilo i pro ty co bydlej dál.to co by tam každej projel,je pakatel proti tomu co stoji hodka ve značkáči.-jinak tel-606 825584--BMW SERVIS-BONISCH(nad O dvě tečky-čte se bényš):benga: :benga:
No koukam, ze myho servisaka zacal navstevovat i beemwex!

2beemwex: priste rekni az tam pojedes a muzem dat nekde spicha.. bydlim kousek! Ale jen o weekendu..

Originál zaslal darmon
[B]ne evidel jsi tam snad nekde krom medvedu baworaky
ale asi tak Arnost je muj dobrej znamej po mnoho let a nemyslim si ze je lepsi klimatizak v tyhle zemi

Originál zaslal minca
[B]:o) Pravda, samej medved a brambor zadnej. Zaroven s otestovanim klimosky jsem dostal skoleni o olejich do motoru. Nechtel jsem se hadat, ten pes ma taky velikost medveda)
na psa kdyz sem ho prvne videl tak sem zarval "LEHNI SI A DRZ HUBU" a od ty doby ma ze mne respekt

Originál zaslal d.aemon
[B]Jaký školení? Povídej...![]()
No byl to spis dialog po tom, co jsem mu rekl, ze jsem do auta nalil Mobil 1 0W-40. Moc se mu predstava plny syntetiky v tomhle motoru nelibila, ze by tam spis lil mineral dle doporuceni vyrobce, maximalne polosyntetiku, ze syntetika je jak voda....ja na to, ze tenhle je od BMW schvalenej, on zase ze mozna tak do alpiny

Kdyby to nekoho zajimalo a nebylo mu proti srsti vlezt na stranky o podautech, moc dobry povidani o palivech,olejich, ruznejch prisadach atd. je na http://skoda.panda.cz