Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
2 minuty mrtvola
Dneska mi brambor docela nahnal strach - Prijel sem kamsi, odesel, prisel, sednu za volant, prilozim imobilizer - dioda prestane blikat, klicek do zapalovani, otocim na 1 palubovka se rozsviti, na 2 a konec. Vsechno zhaslo, nic na elektriku nefungovalo - konec. Ani to blby otvirani kufru. Rikam si, to je v pice - tak jsem si alespon otevrel kapotu, zkontroloval pojistky - vse ok. Chvilku jsem jeste pockal, ze zavolam tatovi, aby me odtahnul a jeste jsem jen tak zkusil dalku - a najednou cvak cvak - central ok. Nasednu a vsechno se zdalo byt ok, az na palubni pocitac, kterymu se vymazalo datum a hodiny atd... Kurna, co to je? Jako by vypadnul kabel od baterky. Problem je, ze ted mi nefunguje alarm - kdyz jsem ho naposled zkousel, otevrel jsem si tlacitkem kufr, ale nechal ho zavrenej, centralem jsem auto zamknul a kufr potom otevrel - alarm zacal rvat. Ted nerve. HILFE! 

Provedu, zkusim. Jeste dost pitomej dotaz - ostatni brambori maj otevirani kufru taky na elektriku, nebo to mam dodelavany? Me tak napadlo, ze kdyz odpojim baterku a zaklapnu kufr je se mnou amen
) Nedej boze, aby se mi vybila baterka pri zamknutym aute - zamky na klic jsou zadelany, kufr je taky na elektriku...no, budu asi muset dodelat snurku posledni zachrany
)

Originál zaslal minca
[B]Provedu, zkusim. Jeste dost pitomej dotaz - ostatni brambori maj otevirani kufru taky na elektriku, nebo to mam dodelavany? Me tak napadlo, ze kdyz odpojim baterku a zaklapnu kufr je se mnou amen) Nedej boze, aby se mi vybila baterka pri zamknutym aute - zamky na klic jsou zadelany, kufr je taky na elektriku...no, budu asi muset dodelat snurku posledni zachrany
)
No já kufr v elektrice neměl, jen zamykání centrálem, ale páč mi ňáký sfině vylámaly zámky, taky jsem se modlil, aby mi nedošla š?áva při zamčeným autě. :hmhm:
Originál zaslal d.aemon
[B]No já kufr v elektrice neměl, jen zamykání centrálem, ale páč mi ňáký sfině vylámaly zámky, taky jsem se modlil, aby mi nedošla š?áva při zamčeným autě. :hmhm:
No ja mam prave vsechny zamky zadelany - oteviram jenom centralem a kufr mam na cudlik. Jak mi dojde stava, tak jsem nahranej :coze2: Bud udelam otevirani kufru na nejaky skryty tahlo, nebo vyvedu kontakty baterky - no on bude vlastne stacit jeden - na nejaky pristupny mitecko pod autem.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal minca
[B]No ja mam prave vsechny zamky zadelany - oteviram jenom centralem a kufr mam na cudlik. Jak mi dojde stava, tak jsem nahranej :coze2: Bud udelam otevirani kufru na nejaky skryty tahlo, nebo vyvedu kontakty baterky - no on bude vlastne stacit jeden - na nejaky pristupny mitecko pod autem.
:shit: záložní otevírání jinak jsi v pí*i:shit: