Vypadá slušně, tak to ber. A Čermák má v OV pověst docela dobrou. Prostě nebere jebky, u něj vidíš jen lepší kárky. Mám ti ho jít zamluvit??? Dlouho se tam neohřeje. Asi ho půjdu omrknout.... a možná nafotit.....?
hosi nechci vam kazit radost, hlavne georgisovi, ale z moji zkusenosti ma cermak na placu vetsinou same zpravene totalky a tim totalky myslim vazne totalky...Jedine ze mu tam nekdo neco da na komis...Ale kdyz to je za rozumnou cenu,tak to vezme za hotove a postavi draz....
kupatko chci ale pockam na nejaky jiny
na tohle se ani nepojedu podivat, protoze jet 350km do ostravy( a tam treba zjistit ze je to nejaka slatanina )... fakt ne
Projel jsem 1500 km po mazdách a nakonec jsem koupil BMW. Úplnou náhodou jsem narazil na Autohaus ve Vysokém Mýtě a koupil auto tam. Od začátku je servisovali oni, potom je prvnímu majiteli prodávali. Na rovinu řekli co, kdy a jak bylo bouchnutý a doložili, jak to opravili. Fakt jen dobrý zkušenosti.
Nesmíš být tak rozmazlený a udělat si volný den či dva a nějaké auta prostě obkouknout.Vem annonci,internet a vyber si 10kousků a jedno by mělo být zajímavé.Byl jsem u čermáka před 3mi týdny,ale toto kupátko tam ještě nestálo,každopádně jestli si dovolí napsat stav perfektní tak by to snad neměla být mrdka,ale lidi jsou různí!!!
jj, nesmis bejt linej. jet se ti nechce, ale kdyz si prepoctes naklady na cestu a pomeris s cenou auta ci jedinyho nahr. dilu, zjistis, ze jsi vlastne vul:) ja osobne bych tam padil..