Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
----- Poradte co koupit ? ------
chci koupit auto - mam limit tak +- 300tis.
takze co s tim - mam slabost pro bmw. takze pripada
v uvahu - bud to nejakej 6hrnek E36 nebo E46 - to je tak 1,6 nebo max 1,8.
Pak sou tady jiny znacky - Co treba Seat leon Cupra - ikdyz tam se cena moc tem 300tis neblizi. Nebo mi kamarad nabizi Golf IV 03 1,6i za 380tis - najeto asi 20tis- ale to neni motor pro me.
Nebo ted mam jeste nabidku - Skoda Oktavka - kombi - 00 - najeto 30tis - cena 330tis - to jde ne?
nevim - Co myslite - poradte - nebo pokud mate nejakej dobrej tip na nejakou zajimavou nabidku?
DIky vsem Jarda
Ps: to Hanz - musim se ti omluvit ze sem ti tenkrat zdrzel prodej toho tvyho ISa. Ale mel sem to komplikovany a k penezum sem se dostal az ted. takze sorry. Jinak uz to mas prodany?
Pak sou tady jiny znacky - Co treba Seat leon Cupra - ikdyz tam se cena moc tem 300tis neblizi. Nebo mi kamarad nabizi Golf IV 03 1,6i za 380tis - najeto asi 20tis- ale to neni motor pro me.
Nebo ted mam jeste nabidku - Skoda Oktavka - kombi - 00 - najeto 30tis - cena 330tis - to jde ne?
nevim - Co myslite - poradte - nebo pokud mate nejakej dobrej tip na nejakou zajimavou nabidku?
DIky vsem Jarda
Ps: to Hanz - musim se ti omluvit ze sem ti tenkrat zdrzel prodej toho tvyho ISa. Ale mel sem to komplikovany a k penezum sem se dostal az ted. takze sorry. Jinak uz to mas prodany?
Originál zaslal bmwb
[B]chci koupit auto - mam limit tak +- 300tis.
DIky vsem Jarda
Bejt tebou tak koupim nejakou libovou sestivalcovou M52 E36, koupenou v CR se serviskou v cene kolem 250 a zbytek necham na doladeni do perfektniho stavu. To bych udelal ja.
Originál zaslal bmwb
[B]ale problem ze ja chci - pokud Bmw - tak jedine kupe -jiny se mi nelibi - a tech je hodne malo.
Kamarad mi nabizel - E46 - 328 sedan - cena pouze 330tis- ale nez sem mu zavolal zpet byla pryc. Ale mela hodne najeto - 260tis Km.
asi jsem to spatne precetl, ale zdalo se mi, ze hanz neco o coupe (kupe) psal

moje nova kara:-) chtel jsem si ji nechat, ale ted zacinam uvazovat o necem, za co by me tady lyncovali, takze psssst
))
Je to COUPE e36 r.v.98/prakticky jedna z poslednich, muzes se na ni juknout na ETK VIN poslednich ER45678/. Mam k tomu i dalsi zajimavy veci jako jsou: interier z M3, predni X-vyztuha z M3, alu dvojita rozperka, komplet M-spoilery,listy,zrcatka,kola,ladene svody/od Supersprintu stoji 35k/, vyfuk, krabici sani z M3, 25% samosvor... proste takova hracka

Je to COUPE e36 r.v.98/prakticky jedna z poslednich, muzes se na ni juknout na ETK VIN poslednich ER45678/. Mam k tomu i dalsi zajimavy veci jako jsou: interier z M3, predni X-vyztuha z M3, alu dvojita rozperka, komplet M-spoilery,listy,zrcatka,kola,ladene svody/od Supersprintu stoji 35k/, vyfuk, krabici sani z M3, 25% samosvor... proste takova hracka

“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal bmwb
[B]To by bylo mozna good, ikdyz kazdej mi vetsinou rika ze za tyhle prachy uz je lepsi E46. Ale M3 interier je prijemnej - jel sem pred par dny v M3 a super - mel sem z toho auto respekt jenom kdyz sem to auto natocil .
No a kolik by sis predstavoval love? ja pres 300 jit nemuzu.
bez si radsi koupit e46 za 300+k