Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

----- Poradte co koupit ? ------

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od darmon »

no a vo tom to prave je, ja se na to koukam jako celek, porizovaci cena auta, provozni naklady na tri roky minus prodejni cena auta. A vim na cem jsem, plyn v mym pripade zadnej zasadni obrat neudela, navic nikde nemam jistotu ze treba nevometou dph na plyn pro auta na vic. O cemz se rikaj ruzny famy a v evropsky unii tomu i verim. :)
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od vir2l »

skoda jen ze ty provozni naklady auta jsou tam ta nejvetsi neznama (mam namysli opravy), kterou nikdy dopredu znat nebudes at si auto prolezes sebelip :( to by se to pak lip pocitalo.. divam se na ty 740ky na mobile.de a par jich tam pod 8k euro je, kdyz pocitam aby to se clem bylo do 300k, ale neni tam asi zadna v plne palbe ktera by mela pod 200k km a i ty 200 tis. budou mit natocene mnohem vic, neoveris si to nijak a taky by me zajimalo, jestli kdyz mi ktomu ukaze nemcour servisku jestli je to fsechno ofic nebo to i u nich nejak za uplatky pred prodejem dopisuji
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Pyron »

Originál zaslal bmwb
[B]tak je jasny ze je ta spotreba podle toho jak jedes. Ale vem si ze kdyz ses praze v zacpe tak jakmile se to trochu uvolni tak jedes plnej kotel abys uz byl tam potrebujes byt . Aspon ja to takhle resim :-)

Mno a o tom přece Pha je, sám si psal, že jsi z Práglu,heh? Podle toho co jsem si tu přečetl, bych ti doporučil koupit Golfa v TDi tak kolem 200k a zbytek vrazit do nafty od kamionistů a do tunningu...Mnoha lidem (zdá se že hlavně Hanzovi) ušetříš čas a budeš spokojenej a pyšnej na každý tunning párty za svýho vymazlenýho ďáblíka :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Pyron »

Á propos...kdo řeší spotřebu, když kupuje auto za třetinu milionu??? Nebo tady více lidí koupilo kárku na lízárnu, aby si splnily sen na úkor svého životního standartu a nemaj na beňoš? Mno kdysi vlastně běžela taková vtipná reklama, kde si típek koupil káru a z garáže udělal prosklenou výlohu...auto tam stálo a on taky jen stál a byl děsně pyšnej, jak se ostatní otáčí...
Martinéz

#85 Příspěvek od Martinéz »

to pyron...sorry, ale spotrebu resej i nekteri typci, co si kupujou auto za 3 a vic mega...
RostaO

#86 Příspěvek od RostaO »

Originál zaslal Martinéz
[B]to pyron...sorry, ale spotrebu resej i nekteri typci, co si kupujou auto za 3 a vic mega...

...no jo, ale to je "jen" ze sportu, resp. vrozene skudlivosti. Protoze bych chtel videt jedinyho cloveka, ktery si koupi auto za 3 mega a nema na beneli. Osobne bych ho povazoval za nepolepsitelneho idiota (nechci se nekoho dotknout)...protoze normalni clovek si je vedom toho, ze si sice koupi auto za 3 mega, ale za 3 roky az ho bude prodavat za nej nedostane ani mega...takze kdyz zvazime ztratu hodnoty, tak je jedno, jestli to auto bere 5.5l nafty nebo 20l benalu....:D

nebo me nekdo opravte :gobeer:
hubert v.

#87 Příspěvek od hubert v. »

chmmm prodam fesneho golfune tdi 66kw a je to pekne zihadlo- vypada jako z rychle a zbesile!, hlinikove kridlo, ladeny vejfal, 15"kola ale vypadaji jako 16"(mam aj super poklice imitujici 16palcovy elektrony - novinka z trznice!-fakt super), mracitka,pokovene okna,spojlery,cira optika, 100w zarovky- modry (vypadaj jak xenony- rovnez z trznice-fakt super), 0-100 za dobryho vetru tak za 6s, spotreba nepresahuje 8litru bionafty. leti jako drak, nutno videt a zazit ten zvuk, tu akceleraci co te zatlaci to sedacek, a ten pocit kdyz se na tebe cela ulice otaci!!
Jestli mas zajem tak my napis a sejdem se nekde v praglu, cena k diskuzi tak tech 230 tisic korun oki! tak ja padim se jeste povozit nez to prodam! hubert.
Martinéz

#88 Příspěvek od Martinéz »

ze by druhy auto pro darmona na jezdeni po praglu?:):)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal vir2l
[B]divam se na ty 740ky na mobile.de a par jich tam pod 8k euro je, kdyz pocitam aby to se clem bylo do 300k, ale neni tam asi zadna v plne palbe ktera by mela pod 200k km a i ty 200 tis. budou mit natocene mnohem vic, neoveris si to nijak a taky by me zajimalo, jestli kdyz mi ktomu ukaze nemcour servisku jestli je to fsechno ofic nebo to i u nich nejak za uplatky pred prodejem dopisuji

Clo se neplati ;) a dph jiz brzo taky ne. No a ke zbytku, to holt nechce vzit prvni auto co clovek vidi. Ale nicmene vzhledem k mistum kde vsude ma E38 ulozeny data o najetych km je staceni na takovym aute ohne prdel.

ROSTA ma recht, ja to vidim nehmlich stejne, jednak to v celkovym pohledu tolik neresi a druhak z myho pohledu chci auto na bezny pracovni jezdeni BMW protoze jak sem rikal na zabavu mam neco jineho, a tam uz mi je putna jestli jezdim za 15-16 benzinu se sedmou nebo 9-10 s trojkou. Proto radsi budu jezdit tou sedmou a jizdu si lip uziju. Kdybych mel potrebu tohle resit, tak ted pisu ve opel foru ze uvazuju o nakupu corsy 1.5D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#90 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bmwb- vsak v pohode, kdybys tehda vytahl nejaky love, mohli jsme se bavit hned realne, takle to bylo od zacatku retoricky cviceni :-) Krom toho tu karu potrebuju nez dodelam onu 328 /kompletace,cca 1-2 vikendy/... pak me zacne opravdu zajimat prodej toho iSa /a nepredpokladam, ze by se prodalo tady v klubu, porad tu zijou lidi v domneni, ze je lepsi poridit karu o 30k levnejs v A a pak do ni nasypat 50k na drobnych opravach/
“Ability is what you're capable of doing.”
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od uncompromised »

to je pravda, taky bych radsi koupil auto draz a pak uz nic do teho nesypal, ale kdo jiny ti zaruci ze do teho uz nic vic nedas (nemyslim tebe)

a mam tady dalsi problem, matka zacina mit blby kecy ohledne cen ND ze su drahy atd. kdyz ji reknu ze je lepsi jedna oprava za 10tis nez 20 po 1tis tak to s ni nic nedela, poradte mi nejakou vymluvu, nebo pravdu ktera by ji presvedcila o BMW, a nerikejte jak to skvele jede a tak, to ji vubec nezajima, proste zenska.
dik:ucta:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od bpytlik »

tak ji ukaz cenik kolik stoji dily na bawo a kolik na jine auta, ceny jsou totiz uplne stejne.....akorat lidi sou tupi a mysli si, ze to bude stat vsecko milion kdyz je to bawo....
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Pyron »

Originál zaslal Martinéz
[B]to pyron...sorry, ale spotrebu resej i nekteri typci, co si kupujou auto za 3 a vic mega...

Ale já jejich existenci nepopírám a jejich názory neodsuzuji, jen to moc dobře nechápu...
bmwb

#94 Příspěvek od bmwb »

to Hanz - jak rikam penize uz mam, ja tedka jenom premyslim jestli ma cenu dat za auto 300k kdyz bydlim v centru prahy - takze auto chudak stoji venku a kolem nej se motaj nakaleny turisti !
Musim to jeste promyslet - jak si rikal ze budes mit ted vyhodnejsi cenu na to ISo - takze to znamena kolik ?

To ALL - nema tady nejakej prazak kterej mi moh vypalit na CD ETK ???
bmwb

#95 Příspěvek od bmwb »

jeste pokud nekdo o necem nevite - shanim nejakou malou nakupni tasku pro matku - do 150tis. Musi to byt automat . Koukal jsem na tipcars - a je tam hezounkej peugot 106 - 1,4i, rok 97 za 125tis. co vy na to? je to dobra cena - ja se v tehle autech neorientuju!
Petr_1

#96 Příspěvek od Petr_1 »

Originál zaslal bpytlik
[B]tak ji ukaz cenik kolik stoji dily na bawo a kolik na jine auta, ceny jsou totiz uplne stejne.....akorat lidi sou tupi a mysli si, ze to bude stat vsecko milion kdyz je to bawo....

To je tak zakořeněný v lidech, že jen těžko někoho přesvedčíš o opaku. Kolikrát jsem si tyhle věty musel vyslechnout. "Ty vole a to sis koupil bavora jo? Až se ti to posere, tak se pěkně vohneš za náhradní díly. Měl sis koupit nějakou oktávku." A jsou jak berani, trvaj na svym. Žádnej argument neni dost silnej a myslej ,že maj pravdu a já jen lžu.
Martinéz

#97 Příspěvek od Martinéz »

to bmwb..jestli chces bejt gansta, kup ji compacta:). a dilama neargumentuj, peugeot je ta nejvetsi svine, kamosovi se to podelava pravidelne a hrozny palky za opravy..
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Pyron »

Originál zaslal bmwb
[B]....... - ja se v tehle autech neorientuju!

Aspoň že se vyznáš v těch ostatních :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal bmwb
[B]

To ALL - nema tady nejakej prazak kterej mi moh vypalit na CD ETK ???

bych moh :)
bmwb

#100 Příspěvek od bmwb »

to Martinez - compact me taky napadl, ale do 150tis nejak zadnyho nemuzu najit :-( ( zdroj - annonce a tipcars ). ten peugot je z roku 97 a tvrdej ze ma najeto 25tis km a je za 125tis, o dily vubec nejde.

to Pyron - chlape ses kapanek mimo :debil:

to darmon - uz mi psal jeden kluk ze by mi to vypalil, pokud to nevyjde tak se na tebe obratim. diky :ucta:
Odpovědět