Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Konecne mezi vami......foto doplneno

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MIKI »

Im happy man.....konecne jsem po roce hledani sehnal krasavce!!Sice starsiho ale za to nadherne udrzovanyho a nebouranyho!!coz se u nas jen tak nevidi!!abych ho trochu popsal..co?
Tak je to Coupe r.v.92-mod.93! 320i VANOS!tmave zelena metla!a 17" kolecka z 5ky!....interier cerna kuze,vyhrivane sedacky,klima,plnej palubak, jinak klasika vse v el....prede mnou to mely samy samicky, takze pohoda...zname jak zeny umi jezdit :twisted: (i kdyz to se divim,ze to ani netukly)...mno ale urcite jezdily hodne malo....alespon doufam, protoze kdyz jsem to koupil, tak na tachaci bylo 95000Km :shock: !!Bohuzel vime jak to dneska chodi...ale zase kdyz to mely zensky???no nic!to je jedno!hlavne ze si uz vozim zadecek v poradny kare :twisted: !!vrrrrmmm........huraaa splnil jsem si konecne svuj sen!(akorat to asi nereknu sve matince....ta me porad oravuje at ji koupim garzonku!a kdyby zjistila ,ze jsem vsechno dal za jedno auti,tak ji klepne :shock: ...ale smula..bytecek trochu pocka!na prvnim miste jsou sny!
akorat mam ted trochu problem!koukal jsem na remen a je docela popraskanej, tak bych ho rad nechal vymenit!jelikoz ted nemam moc penez, tak bych vas chtel rovnou poprosit o radu kde ho nechat vymenit co nejlevneji v Praze!!!To je zatim asi to nejdulezitejsi co ted potrebuju!po remenu prijdou dalsi vymeny atd....ale to az pozdeji!

a dalsi problem je!....prodat moje Favo!!abych mel nejaky prachy na investice do myho mazlika!!!

A jen tak jeste pro zajimavost...mam ho dva dny!prvni den jsem bral plnou a dnes uz je prazdna..kua krot se miki krot se! :shock: :evil:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

gratulace, tak at si dobre pojezdis a hlavne bez nehod !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Gratulejšn, dobrá volba! Se spotřebou jsme na tom asi stejně :D Vanos žere ale míň... :? Foto foto foto!
Nemohl by jsi sem případně hodit ještě foto TP, chtěl bych něco srovnat... :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

radost je vyborna vec :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

me se nejvic libi to konecne mezi VAMY
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukáš »

gratuluju, a sem rad zes nekoupil tu mrdku tdso
Pavel

#7 Příspěvek od Pavel »

Také gratuluji.Taky jsem byl tak hotový, když jsem si koupil Báwo.... :D :D
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Taky si tu radost pamatuju! Právě slavíme roční výročí a mam ji pořád :D Gratulace!!!
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MIKI »

:!: VSEM VAM MOC DEKUJI ZA GRATULECE :!: :wink:
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od MIKI »

Jo a foto hodim hned jak budu mit!! :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo taky gratulejšn.... akorát ty kiláky,no jestli jsou opravdický tak máš kuewské štěstí........ ale...... :D jinak máš u mně velké bezvýznamné plus za kupátko!!! :D
Kaca2

#12 Příspěvek od Kaca2 »

jo taky se připojuji s gratulací ...a vítej mezi námi ....... :wink:
Kaca2

#13 Příspěvek od Kaca2 »

Leni píše:Taky si tu radost pamatuju! Právě slavíme roční výročí a mam ji pořád :D Gratulace!!!

Helens Leni a cos autíčku koupila za klenot ? Nechtělo by to nějaký nový kola ? :lol: :lol: :lol: No když ne to, tak nějaký šňupací stromeček by taky nebyl špatný co? :lol: :lol: :lol: :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od George_D »

Taky gratuluju já mám svoje první Báwo taky tedka od soboty takže jsem na tom stejně jako ty. Teda s tou radostí :) :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od psena »

Gratulace, chce to foto!!
Jinak to ze jsou v technicaku zensky neznamena ze s tim zensky jezdily.
Casto se pisou auta na manzelky, pritelkyne,milenky...
92 000 to asi nebude, ale je to jedno, jestli 100t nebo 160t neni zase tak podstatne.
Ja osobne bych ti pral aby to bylo v realu po chlapech(ale ne typu Béda)!!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

psena píše:Gratulace, chce to foto!!
92 000 to asi nebude, ale je to jedno, jestli 100t nebo 160t neni zase tak podstatne.

Tam bude spis 260, ale jak pises neni to az tak podstatne... :) Jak jsi to myslel s tim Bedou?
N54 PWR
Dande

#17 Příspěvek od Dande »

Gratuluji gratuluji,To bych mohl psat do nekonecna uzivej si to porad a vsude nez te nekdo roztreli jak me loni v lete,cely prazdniny bez auta.Snad si to letos uziju chcu jet k balatonu,ale to nikoho nezajima asi tak ti preju vse nej a snad si koupil dobre........ :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od psena »

Lukas H. píše:

Tam bude spis 260, ale jak pises neni to az tak podstatne... :) Jak jsi to myslel s tim Bedou?

Vcera jsme s Bedou dali dalnici, potom sprinty a potom drifty.Ty drifty v pripade Bédi pokracovali i pres cele mesto Brno.Jel jsem za nim a sledoval ty nekdy nadsene a nekdy vydesene obliceje.Proste dela nam cest, ja se snazim take, ale s 5kou to neni uplne vono.Kazdopadne je to ale prase!
Jinak ac to na srazu bylo na sprint (525 vs325) dost stejne, tak po te co si Beda nechal vymenit lambdu tak jsem nemel sanci.Uvidime az si da letni gumy,mam pocit ze to ted houby jede na tech letnich.
Ocasek

#19 Příspěvek od Ocasek »

psena píše:
Lukas H. píše:

Vcera jsme s Bedou dali dalnici, potom sprinty a potom drifty.Ty drifty v pripade Bédi pokracovali i pres cele mesto Brno.Jel jsem za nim a sledoval ty nekdy nadsene a nekdy vydesene obliceje.Proste dela nam cest, ja se snazim take, ale s 5kou to neni uplne vono.Kazdopadne je to ale prase!
Jinak ac to na srazu bylo na sprint (525 vs325) dost stejne, tak po te co si Beda nechal vymenit lambdu tak jsem nemel sanci.Uvidime az si da letni gumy,mam pocit ze to ted houby jede na tech letnich.

Jak si sledoval jeho "obličeje" když si jel za ním?

a "Uvidime az si da letni gumy,mam pocit ze to ted houby jede na tech letnich" to mi taky nejde do hlavy. no kdo ví,řikám že sem možná hloupej
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Hele Vocasku udelej si zase radsi svoji anketu jestli jsme radi ze jsi z5 a tam se vyjadruj...
N54 PWR
Odpovědět