Bobra píše:Já to tam mám, tak by ti to tam měli napsat. Ale je fakt, že nevim k čemu mi to je.....
To sou teda rady!!!
Neslyseli jste nikdo o tom, ze kdyz zpusobite nehodu, a zjisti se, ze jsou na aute kola, ktery nejsou zapsany v technicaku, ze bude vozidlo posuzovany jako technicky nezpusobily, a tudiz na vas pojistovna hodi bobek???
Bobra píše:Já to tam mám, tak by ti to tam měli napsat. Ale je fakt, že nevim k čemu mi to je.....
To sou teda rady!!! Neslyseli jste nikdo o tom, ze kdyz zpusobite nehodu, a zjisti se, ze jsou na aute kola, ktery nejsou zapsany v technicaku, ze bude vozidlo posuzovany jako technicky nezpusobily, a tudiz na vas pojistovna hodi bobek???
Tak tohle jsem opravdu neslyšel Hmm..tak dík za radu,zase su o něco chytřejší...
no já si myslím že by tam zapsané měli být , protože když jsem sháněla nové kolesa na starouška tak mi kamarád co dělá poldu řekl, že to musí být ve velkém techničáku zapsané i kvuli technické a nehodám, tak nevím co je na tom pravdy a než jsem kola koupila, rozhodla jsem se, že auto raději prodám a investovat budu jinde
Minulý týden jsem si zrovna nechával dopisovat letní rozměr do TP.
A) výhoda - mám uživatelský manuál v češtině, kde jsou zapsány schválené rozměry pro daný typ motoru
B) zašel jsem s manuálem a žádostí o zapsání alternativního rozměru kol a pneumatik na odbor dopravy příslušného magistrátu a za 5 minut hotovo. Cena správního poplatku : 10,- Kč
A) výhoda - mám uživatelský manuál v češtině, kde jsou zapsány schválené rozměry pro daný typ motoru B) zašel jsem s manuálem a žádostí o zapsání alternativního rozměru kol a pneumatik na odbor dopravy příslušného magistrátu a za 5 minut hotovo. Cena správního poplatku : 10,- Kč
Sorry, ale mám E39 (528) a tam jsou nejblíž 235/45 R17 (8Jx17),
ale kolega má ve velkým TP k E36 225/45 R17 určitě napsaný,
protože jsem mu scháněl pneu (rozměr disku nevím).
doxa píše:[quote="RuDoSh"]a kdo by to tam mohl dopsat?
Mam pocit, ze v jakymkoliv zastoupeni BMW.
A) výhoda - mám uživatelský manuál v češtině, kde jsou zapsány schválené rozměry pro daný typ motoru B) zašel jsem s manuálem a žádostí o zapsání alternativního rozměru kol a pneumatik na odbor dopravy příslušného magistrátu a za 5 minut hotovo. Cena správního poplatku : 10,- Kč
Jsou tam prosim te 225/45 R17? Diky[/quote]
Ja mam ve velkym technicaku na E36 Compact zapsano cituji: 225/50 ZR16 od vyrobcu Michelin a Dunlop no a dale na 15" muzu nandat 205/60 a 225/60
Sorry, ale mám E39 (528) a tam jsou nejblíž 235/45 R17 (8Jx17), ale kolega má ve velkým TP k E36 225/45 R17 určitě napsaný, protože jsem mu scháněl pneu (rozměr disku nevím).