Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 318TDS kombajn - váš názor?
BMW 318TDS kombajn - váš názor?
Už jsem se vyptával na jiných fórech, ale tady to bude asi pravý místo pro názory....
Je to 97ka, má čip z fabriky na 120koní, má to snad všecko krom tempomatu a navi, je ve výborným stavu....
Moje otázka zní, jestli je to dobrá volba, kolik to tak má cenu, co na tom vodchází, co zkontrolovat pro jistotu, jestli je to líný nebo jestli to ujde, nechci to na závodění, ale spíš jako pracovní auto...ale samo, že trochu to jet musí.... že by byl lepší šestivál vím, ale ten mi nenabízí... takže otázka spíš zní, zda brát či nebrat a za kolik...
Díky moc za rady a názory...
Už jsem se vyptával na jiných fórech, ale tady to bude asi pravý místo pro názory....
Je to 97ka, má čip z fabriky na 120koní, má to snad všecko krom tempomatu a navi, je ve výborným stavu....
Moje otázka zní, jestli je to dobrá volba, kolik to tak má cenu, co na tom vodchází, co zkontrolovat pro jistotu, jestli je to líný nebo jestli to ujde, nechci to na závodění, ale spíš jako pracovní auto...ale samo, že trochu to jet musí.... že by byl lepší šestivál vím, ale ten mi nenabízí... takže otázka spíš zní, zda brát či nebrat a za kolik...
Díky moc za rady a názory...
Jasně čip orig. z fabriky.....
no jestli chceš aby ti to trochu jelo,tak to vem.... protože to fakt jede trochu.....
1,7v naftě ,to je hluchoň,aprotože to je hluchoň tak tomu všichni fest šlapali na krk..... takže hodně štěstí...
bych to nechtěl ani zadarmo,teda zadarmo jó,bych to hned prodal a vrazil to do emka... 

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Jasně čip orig. z fabriky.....no jestli chceš aby ti to trochu jelo,tak to vem.... protože to fakt jede trochu.....
1,7v naftě ,to je hluchoň,aprotože to je hluchoň tak tomu všichni fest šlapali na krk..... takže hodně štěstí...
bych to nechtěl ani zadarmo,teda zadarmo jó,bych to hned prodal a vrazil to do emka...
hehe,neco podobnyho jsem mu napsal,ale ne tak vostre...

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Pokud není za nějakou hooodně dobrou cenu tak to nekupuj. Motor dle mého názoru stojí za prd...když diesla tak 2,5TDS. Nebo obejdi bazary a projed se a sám uvidíš že je tento motor poddimenzovanej...lepší radu než osobní zkušenost nedostaneš.....třeba po svezení Ti bude stačit ale dost o tom pochybuju

KaZaN píše:Není nad kutlivovanou diskuzi koukám![]()
A jak moc hluchý to jako má bejt? Jakej má todle auto krou?ák? Je to tak hluchý, že se s tím nedá jezdit? Je to víc hluchý než třeba 1.6 benzín v Golfu kombi? Nebo?
No ja to pojal humorně,protože tady to kultivovaně nemá moc smysl.... jak se můžeš u takového obsahu ptát na krou?ák? no 325tds má slušné jízdní vlastnosti ale představit si todle v kombíku si neumím.... jinak jezdit se dá i v embargu ( škoda 1000 MB) ale tu koupíš za 1000Kč....

-
- Kontaktovat uživatele:
Proč jste tak akční??? Každý nepotřebuje pořádný letadlo, když to chce jako služebák tak by mu to třeba stačilo - nízké náklady, dost prostoru a když je za dobré peníze, tak co? Já osobně bych do toho teda taky nešel, ale moje rada zní: Svez se a uvidíš:) Musíš se sám rozhodnout jestli ti to bude stačit nebo ne:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Proč jste tak akční??? Každý nepotřebuje pořádný letadlo, když to chce jako služebák tak by mu to třeba stačilo - nízké náklady, dost prostoru a když je za dobré peníze, tak co? Já osobně bych do toho teda taky nešel, ale moje rada zní: Svez se a uvidíš:) Musíš se sám rozhodnout jestli ti to bude stačit nebo ne:)
318TDS je strašnej motor, nepovedenej, a s*al se snad už ve fabrice

S tím chipem nevím jak to je, prej je to čip přímo od BMW, možná sem to špatně pochopil.
To auto je z rodiny, navíc z rukou chlápka co má prodejnu s díly a svůj servis, cena snad taky rodinná, jinak bych nad BMW ani neuvažoval, protože se v nich moc nevyznám, nemám na to žádný lidi atd...
Že 318 nepoletí vím samo taky, ale prostě sem zvažoval, že na ježdění do práce a pro zboží a sem tam nějakou tu dálku by to mělo stačit, na vyblbnutí mám VeRunu.
Pokud svorně tvrdíte, že je to motor na pičku, tak to beru jako argument, kterej mi to asi rozmluví. Ovšem CO se na tom motoru sere? Komu z vás se už vysral?
Nevím co je divnýho se zeptat na kroutak i u takovýho obsahu?!
V embarghu se jezdit nedá (o;
Nevidím důvod se nechovat slušně a kultivovaně amigo, já se slušně zeptal, pokud Tě to tak dráždí, tak si toho holt nevšímej...
To auto je z rodiny, navíc z rukou chlápka co má prodejnu s díly a svůj servis, cena snad taky rodinná, jinak bych nad BMW ani neuvažoval, protože se v nich moc nevyznám, nemám na to žádný lidi atd...
Že 318 nepoletí vím samo taky, ale prostě sem zvažoval, že na ježdění do práce a pro zboží a sem tam nějakou tu dálku by to mělo stačit, na vyblbnutí mám VeRunu.
Pokud svorně tvrdíte, že je to motor na pičku, tak to beru jako argument, kterej mi to asi rozmluví. Ovšem CO se na tom motoru sere? Komu z vás se už vysral?
Nevidím důvod se nechovat slušně a kultivovaně amigo, já se slušně zeptal, pokud Tě to tak dráždí, tak si toho holt nevšímej...
KaZaN píše:S tím chipem nevím jak to je, prej je to čip přímo od BMW, možná sem to špatně pochopil.
napis sem cenu a dozvis se jestli je ok nebo ne.
motor jako takovej podle me napikacu neni, jen proste nezapada do te koncepce sportovnich vozu, ma standartne 90koni tedy jako kazda druha oktavka v tdicku, svoje urcite odvede, ale na zadne zavodeni a fun jezdeni to neni. jako auto do prace, z prace co nema moc velkou spotrebu a neco do nej nalozis to v pohode staci.
KaZaN píše:S tím chipem nevím jak to je, prej je to čip přímo od BMW, možná sem to špatně pochopil.
Mě tvé otázky vůbec nedráždí hombré,já jsem ti řek jen svůj názor... kup si co chceš,jinak v embargu se jezdit dá,měl jsem ho kdysi......prostě kecy typu-originál čip s výroby mě neberou.....
Kámo teď jsem si znovu přečet moji odpověď na tvou otázku a apsolutně nechápu,co se Ti na tom zdálo neslušného??? prostě to byl jen můj názor,co pak se Ti tam někdo směje?Opravdu nechápu co se Tě dotklo?No trochu to chápu,asi jsi chtěl slyšet,že to je pecka,že jede jako blázen za 4,5l nafty a že vydrží 1.000.000 km...... 

-
- Kontaktovat uživatele:
KaZaN píše:BMW 318TDS kombajn - váš názor?
pokud to má všechno krom tempomatu a navi jako třeba: el. šíbr, velkej BC, PDC, ASC, kožený el. sedáky, ztmavovací zpětný zrcátka, CD, loketní opěrky, řízená klima, 4x el. okna, hezký alu kola, výbornej stav - serviska . . . . . . . . . .
tak já ho beru pro mladou jako 2. auto, pokud se nerozhodneš
cena okolo 250.000,-.
jestli to nemá, je to absolutně nezajímavý auto a touringa s klimou a el. oknama seženeš všude a když už malej obsah, tak min. 318i

-
- Kontaktovat uživatele:
Joooo tady je to mazec!
Kamo s takovou tady moc neporidis!
nejlepsi rada je, jak uz ti tady kucii psali, aby ses v tom projel a ty sam musis posoudit,jestli ti to bude stacit!Muj osobni nazor jelikoz jsem v tom jel!tak bych ten moturek pouzil maximalne do sekacky na travu!na me to bylo proste mooooc slabota!ale kazdej ma samozrejme jiny potreby.....zase usetris za provoz
no nic premyslej.......vstupujem do unie a nemecko neni daleko.....takze kdyz uz tak jedine 2.5TDS!tot vse....

nejlepsi rada je, jak uz ti tady kucii psali, aby ses v tom projel a ty sam musis posoudit,jestli ti to bude stacit!Muj osobni nazor jelikoz jsem v tom jel!tak bych ten moturek pouzil maximalne do sekacky na travu!na me to bylo proste mooooc slabota!ale kazdej ma samozrejme jiny potreby.....zase usetris za provoz

MIKI píše:Joooo tady je to mazec!![]()
nejlepsi rada je, jak uz ti tady kucii psali, aby ses v tom projel a ty sam musis posoudit,jestli ti to bude stacit!Muj osobni nazor jelikoz jsem v tom jel!tak bych ten moturek pouzil maximalne do sekacky na travu!na me to bylo proste mooooc slabota!ale kazdej ma samozrejme jiny potreby.....zase usetris za provozno nic premyslej.......vstupujem do unie a nemecko neni daleko.....takze kdyz uz tak jedine 2.5TDS!tot vse....
Nejlépe, dybys ses svez i v 325tds abys viděl ten rozdíl.
Ja bych do toho nešel asi...teda určitě.