Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Snímač teploty nasávaného vzduchu
-
- Kontaktovat uživatele:
Stáva sa mi, že keď v otáčkach nad 2-3000/min náhle pustím plyn, otáčky rýchlo klesnú a motor zhasne. Kontroloval som sanie, volnobežný ventil... a narazil som na snímač teploty nasávaného vzduchu. Ten má úplne vylámané čidielka - také jazýčky čo z neho trčia do hadice sania medzi filtrom a klapkou. Usudzujem, že je nefunkčný, no neviem, či by to mohlo ma? vplyv na to zhasínanie motora? No čo by som potreboval vedie? je, či majú 318i motory tiež takýto snímač, čo by pasoval do 320i M50?
kaso píše:Stáva sa mi, že keď v otáčkach nad 2-3000/min náhle pustím plyn, otáčky rýchlo klesnú a motor zhasne. Kontroloval som sanie, volnobežný ventil... a narazil som na snímač teploty nasávaného vzduchu. Ten má úplne vylámané čidielka - také jazýčky čo z neho trčia do hadice sania medzi filtrom a klapkou. Usudzujem, že je nefunkčný, no neviem, či by to mohlo ma? vplyv na to zhasínanie motora? No čo by som potreboval vedie? je, či majú 318i motory tiež takýto snímač, čo by pasoval do 320i M50?
to ze ti zhasina motor po vytoceni je volnobeznym ventilem... kdyby jsi ho rozebral a vycistil pravdepodobne, to bude nejakou kratkou dobu v pohode, ale stejne ho budes muset casem vymenit.
Vadne cidlo teploty vzduchu muze zpusobovat kolisani otacek pri rozjezdu apod.