Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lambda sonda
Chtěl sem se optat,stalo se mi když jsem to vytočil při rozjezdu nadoraz,tak mi připadalo,že se to na chvíli přeplo do jakéhosi nouzového režimu a nechtělo to jet.Pak zase vše v poho. Teď občas když popojedu kousek a pak to chci nastartovat,tak mi to připadá jak když to jde na tři a vůbec to nedrží otáčky až to chcípne.Po tak cca třech pokusech je to dobrý.
damon píše:Chtěl sem se optat,stalo se mi když jsem to vytočil při rozjezdu nadoraz,tak mi připadalo,že se to na chvíli přeplo do jakéhosi nouzového režimu a nechtělo to jet.Pak zase vše v poho. Teď občas když popojedu kousek a pak to chci nastartovat,tak mi to připadá jak když to jde na tři a vůbec to nedrží otáčky až to chcípne.Po tak cca třech pokusech je to dobrý.
Nevím, mě to stejné dělalo, ale neustále!, když jsem měl odpojenou hadici, která vrací vzduch z hlavy do sání. Taky to vypadalo, jakože to jede na pár válců a nedrželo to otáčky a výkon na prd.
Zdar chlapi,
Mám podobnej problem,takže budu rád za každou vaši zkušenost.
Auto mi párkrát škubalo,nebo spíš mělo při plynulé jízdě takovou díru.. Něco jako když u motorky dochází benzín.Vyměnil jsem svíčky,filtry,a dělá to stále.Ted mi to napojili na počítač,a hlási chybu lambda sonda.Vyčistili mi komplet pal soustavu a vstřiky,vymazali chybu, a auto jelo v poho..Asi po 20 km, to začlo zase zlobit..Dokonce mi příde že ještě víc..Předevšim to škubání při rozjezdu nebo lehkém přidání..Myslim že ve výkonu to nedělá.Tedy asi nad 4-5tis otáček.Myslíte že to bude ta sonda?? Jestli bych měl prověřit nejdřív něco jinýho,levnějšího,nebo jít rovnou na sondu..
Dík
Auto mi párkrát škubalo,nebo spíš mělo při plynulé jízdě takovou díru.. Něco jako když u motorky dochází benzín.Vyměnil jsem svíčky,filtry,a dělá to stále.Ted mi to napojili na počítač,a hlási chybu lambda sonda.Vyčistili mi komplet pal soustavu a vstřiky,vymazali chybu, a auto jelo v poho..Asi po 20 km, to začlo zase zlobit..Dokonce mi příde že ještě víc..Předevšim to škubání při rozjezdu nebo lehkém přidání..Myslim že ve výkonu to nedělá.Tedy asi nad 4-5tis otáček.Myslíte že to bude ta sonda?? Jestli bych měl prověřit nejdřív něco jinýho,levnějšího,nebo jít rovnou na sondu..
Dík
Turek píše:Zdar chlapi,
Dík
nebo to nekde nasava vzduch (praskla hadice od vzduch filtru) nebo vadny cidlo teploty nasavaneho vzduchu