Pánové (dámy ?) mám to O víkendu byla v práci k smrti nuda a tak jsem trochu hledal po cizých foréch. Výsledek je níže uvedený v super ,,step by step manuálu. Žádná věda jen mít jistou ruku
Tak Vám všem přeju hodně štěstí - podle toho co sem četl pokud při pájení nezbastlíte něco jiného má tohle řešení 100% úspěsnost a porucha se již nepakuje a naklády jsou do 10Kč
Lukas H. píše:Tak zejtra budu mit vymeneno, hned poreferuju jak to dopadlo... Jestli to bude good tak jsem happy man...
Vzdyt ty jsi happy porad !!! ... i kdyz kdyz sem te videl o vikendu s hlavou z wokna, tak si moc happy v tom vedru nevypadal, ale usmival jsi se furt )))
Lukas H. píše:Tak zejtra budu mit vymeneno, hned poreferuju jak to dopadlo... Jestli to bude good tak jsem happy man...
Vzdyt ty jsi happy porad !!! ... i kdyz kdyz sem te videl o vikendu s hlavou z wokna, tak si moc happy v tom vedru nevypadal, ale usmival jsi se furt )))
No to jsem nevypadal, kdyz jsem si nemohl pustit klimu ani vetrak, doufam ze uz to od zitra pujde!!!
Miki_JI píše:Pánové (dámy ?) mám to O víkendu byla v práci k smrti nuda a tak jsem trochu hledal po cizých foréch. Výsledek je níže uvedený v super ,,step by step manuálu. Žádná věda jen mít jistou ruku
Miki_JI píše:Pánové (dámy ?) mám to O víkendu byla v práci k smrti nuda a tak jsem trochu hledal po cizých foréch. Výsledek je níže uvedený v super ,,step by step manuálu. Žádná věda jen mít jistou ruku
Diky moc. Ale pokud byste mel nekdo alespon zakladni informace o tom jak panel vyndat, abych ho mohl sverit do rukou nekomu sikovnemu, vubec bych se nezlobil
tombaj píše:Diky moc. Ale pokud byste mel nekdo alespon zakladni informace o tom jak panel vyndat, abych ho mohl sverit do rukou nekomu sikovnemu, vubec bych se nezlobil
je to na ty strance popsany a vyfoceny... jinak jestli jsi z Prahy muzu ti to vymenit
tombaj píše:Diky moc. Ale pokud byste mel nekdo alespon zakladni informace o tom jak panel vyndat, abych ho mohl sverit do rukou nekomu sikovnemu, vubec bych se nezlobil
je to na ty strance popsany a vyfoceny... jinak jestli jsi z Prahy muzu ti to vymenit
Lukas H. píše:Radsi bych pockal jak dopadne oprava toho meho climatroniku...
to to jeste nemas?? jsi pomalej...
No tak to vypada ze to je opravdu tim, nic mene jsem kokot a pri zkouseni v rozebranem stavu jsem zkratoval konektory tlacitek a ctyri prestali fungovat... Ale uz se nevypina...
Petr píše:Teda, jestli to je fakt tim, tak to je rada za milion. Dneska sem jel trasu Teplice - Praha a byl sem jak tavenej sýr, ta svině topila jak kráva.
Jestli chces cislo uctu kam mi ho poslat ........ neni problem Ale ne vazne ... na Ebay je prodava PDF s timhle manualem - puvodni autor je chce zalovat neb ho pekne okopirovali a yacali svuj bussines. Viz konec postupu na jeho webu. Holt lidi jsou nekdy....
Tak jsem si vcera rikal ze vyndam ten panel a taky to zkusim. Nejdriv jsem s nim zkusil zezadu od dratu zahejbat a najednou se rozsvitil a zacal bezet. Tak nevim jestli to neni nahodou jen spatnej kontakt... Ale po chvili zkouseni a ujistovani se, ze kontakty jsou v poradku se vetsinou vzdycky po natoceni klima vypne. Staci pak zase zespoda pritlacit a po chvili se rozebehne. Fakt zahada...