Vrze neco ve volantu asi naka pruzinka nebo tak neco.Mel sem to rozdelany a pochazeji ty pazvuky z te velke zrejme hlinikove veci ktera zasekava volant a je do ni zasunuta spinacka.Rozdelat to pujde asi slozite vidim to tak na vymenu ale vubec netusim jak to provist.Jestli objednat novej nebo sehnat celej ten nesmysl na vrakacu.Ale bojim ze nezvladnu prehodit spinacku,kdyz mi ji menili v servisu ani bych ji nepoznal jak ji rozmlatili prej nechtela jit ven.Co myslite by me zajimalo jestli to uz nekdo delal.Nerad bych to rozdelal a pak mi auto zustalo stat mesic pred barakem.Kor ted kdyz mam od Hanze ty pekny emkovy kola.
Jo mně teď začal vrzat taky, když auto stojí a otáčím volantem, tak tam něco vrže, přirovnat se to dá k nějaký pružině, přesně tak. Budu muset naběhnout do servisu, aby s tim něco udělali.
Koukám že nejsem sám ..Taky před nedávnem začal vrzat ale né moc, ale jak rychle to vrzání přišlo tak zase odešlo, naštěstí.Spíš mám jinej problém, šíleně mě začal vrzat spojkovej pedál, řeším rovněž zesílením radia .
Me neco vrzuka jen velmi slabonce, uz kdyz vrni motor tak to neni slyset, ale pred tim me vrzal ten krouzek pro el. kontakt houkacky.Stacilo namazat vazelinou a uz je to v klidu.
psena píše:Me neco vrzuka jen velmi slabonce, uz kdyz vrni motor tak to neni slyset, ale pred tim me vrzal ten krouzek pro el. kontakt houkacky.Stacilo namazat vazelinou a uz je to v klidu.
Je to přesně tím jak napsal psena... dejte bílou vazelinu na kroužek případně i na trochu do toho teleskopického kontaktu a? nevrže pružinka a bude klid. U naší e34 to 100% pomohlo.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Lion píše::lol: Koukám že nejsem sám ..Taky před nedávnem začal vrzat ale né moc, ale jak rychle to vrzání přišlo tak zase odešlo, naštěstí.Spíš mám jinej problém, šíleně mě začal vrzat spojkovej pedál, řeším rovněž zesílením radia .
Už jsme to tu řešili, stačí prostříkat WDčkem ten pedál v místě uchycení. Blbě se tam přistupuje, ale při troše snahy... Mě to pomohlo a je to tak 2měsíce...
Lion píše::lol: Koukám že nejsem sám ..Taky před nedávnem začal vrzat ale né moc, ale jak rychle to vrzání přišlo tak zase odešlo, naštěstí.Spíš mám jinej problém, šíleně mě začal vrzat spojkovej pedál, řeším rovněž zesílením radia .
Už jsme to tu řešili, stačí prostříkat WDčkem ten pedál v místě uchycení. Blbě se tam přistupuje, ale při troše snahy... Mě to pomohlo a je to tak 2měsíce...
To Speedy: Ok dík, hned na to vlítnu, ten vrzavej zvuk fakt nesnáším.
Lukke píše:Jo mně teď začal vrzat taky, když auto stojí a otáčím volantem, tak tam něco vrže, přirovnat se to dá k nějaký pružině, přesně tak. Budu muset naběhnout do servisu, aby s tim něco udělali.
Tak mi pak dej vedet co to bylo,je to jakasi pruzina a nekdy se nak kousne a volant uplne ztuhne a v zatacce je to hoooooodne prijemny.
Ad vrzající pedál spojky - taky jsem to řešil, měnil jsem silonové uložení pedálu, dobře jsem promazal vazelínou a po roce to začlo znova. Takže už na to prdím a taky tam nafoukám WD... Ten pedál se tam vrací pěkně blbě a nejlíp se to dělá někde, kde je svěrák...