Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

6° převodovka + omezovač na 325i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
gusto318is

#21 Příspěvek od gusto318is »

Fatal Design píše:Pánové a dámy, moc by mě zajímalo tohle :

1) Dá se do mé výhledové E36 325i nacpat 6° převodovka z Mka ?? Nacpat, jak nacpat, ale jestli je to lepší, nebo horší ?? Máte někdo zkušenot ??

2) Má 325i omezovač otáček ?? A nemá-li, jde tam nějak dodělat ??¨

Díky moc za odpovědi ...

Pokial viem, M-kova kasna ma sirsi tunel prave kvoli prevodovke, je vacsia, ako v ostatnych modeloch. Takze ak by aj nejak pasovala k motoru, teoreticky by sa nemala zmestit do kasne..
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Bwambovak »

Fatal Design píše:
M3maniac píše:
LOPOLO píše:[quote="M3maniac"][quote="patras"]1.myslim ze prevodovka tam jde nacpat uplne v poho ...
2.omezovac to ma (pokud nekdo nechipoval)

omezovač to má ikdyž někdo čipoval,ale posunutej....

nemusi mit :-) da se odstanit uplne :-)

dá,ale rozumnej to neudělá.... :D[/quote]

Jasně, mě ale jde spíše o to, aby tam byl, než aby tam nebyl. Jednak proto, že s tím bude jezdit i moje skorožena a ta co by řidič amatér točí někdy naši Mazdu tak, že mi to rve uši a Mazdě ventily :) a taky proto, že s omezovačem to ma naprosto fantastický zvuk :!:

(nemáte někdo pěkný zvouček omezovače v MP3 ?? Dal bych si to do mobilu jako "nová SMS", to by bylo cool :) )[/quote]

Co to je skorozena? To je nedodelany muz? :lol:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fatal Design »

Bwambovak píše:
Fatal Design píše:
M3maniac píše:[quote="LOPOLO"][quote="M3maniac"][quote="patras"]1.myslim ze prevodovka tam jde nacpat uplne v poho ...

Jasně, mě ale jde spíše o to, aby tam byl, než aby tam nebyl. Jednak proto, že s tím bude jezdit i moje skorožena a ta co by řidič amatér točí někdy naši Mazdu tak, že mi to rve uši a Mazdě ventily :) a taky proto, že s omezovačem to ma naprosto fantastický zvuk :!:

(nemáte někdo pěkný zvouček omezovače v MP3 ?? Dal bych si to do mobilu jako "nová SMS", to by bylo cool :) )[/quote]

Co to je skorozena? To je nedodelany muz? :lol:[/quote]

:lol: ne, to je skoromanželka (svatbu máme 09.10.2004) :lol:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fenri »

Bwambovak píše:
Fatal Design píše:
M3maniac píše:[quote="LOPOLO"][quote="M3maniac"][quote="patras"]1.myslim ze prevodovka tam jde nacpat uplne v poho ...

Co to je skorozena? To je nedodelany muz? :lol:[/quote]

To je skvělej hlod :lol: :lol: :D :!:
Odpovědět