Kot3l píše:a je nekde to schema k dispozici?
Toydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
Dalka mi zamika taky kufr:-)
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedet
Luky píše:Toydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedet
To je pravda ale anténa je zabudovaná v spatnom zrkadleteda aspon podla manualu k autu, ak sa pozries na spatne ide tam jeden kabel to bude asi on.
Toydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
Luky píše:Toydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
Sakra mne to kufor nechce zaviret neviem preco, v manuali je popisany taky cundy postup ktorym to treba aktivovat skusal som to nejdem mi to vsak. Nejak zasunut klucik do polohy mezi zamknutym a nezamknutym+stlacit tlacitkojednoduchsie to nemohli urobit?