Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigace E46
Vlasta píše:Podle obrázku to je navi MK II, do E46 se montovala MK III a možná i MK IV. Taky je to asi vyndaný z E39 nebo možná i E38, protože E46 má GPS anténu v ploutvi. Já jsem se s instalací navigace zabýval do E39, ale měl jsem ji z E39 vyndanou, tak to nebyl až tak problém.
do ek6 se montovala i mk2

skautik píše:Vlasta píše:Podle obrázku to je navi MK II, do E46 se montovala MK III a možná i MK IV. Taky je to asi vyndaný z E39 nebo možná i E38, protože E46 má GPS anténu v ploutvi. Já jsem se s instalací navigace zabýval do E39, ale měl jsem ji z E39 vyndanou, tak to nebyl až tak problém.
do ek6 se montovala i mk2toto je origo e46 a ne kazda e46 ma gps v ploutvi
Poslal jsem ti mailem manuály k montáži kitu navigace, třeba to k něčemu bude.
Tak se mi v navi neco podelalo a nejede to. CD mechanika je asi bez proudu (nesviti power) a grafika na BC je takova divna(nekdy dokonce jen bila obrazovka). Napadaji me dve moznosti. Bud nejede CD mechanika a BC "vypusti" navigaci z menu, proto je divnej. Nebo nejede poradne BC a nepousti do mechaniky proud. Proste nevim co je pricina a co dusledek. Nenapada vas neco? Nemate nejake schema zapojeni, ze bych to promeril? Nevim, jestli se mam hrabat v kufru nebo v palubce. Pripadne kontakt na nekoho, kdo tomu rozumi. Diky.
- Přílohy
-
- Navi.JPG (22.19 KiB) Zobrazeno 587 x
Turbo píše:Tak se mi v navi neco podelalo a nejede to. CD mechanika je asi bez proudu (nesviti power) a grafika na BC je takova divna(nekdy dokonce jen bila obrazovka). Napadaji me dve moznosti. Bud nejede CD mechanika a BC "vypusti" navigaci z menu, proto je divnej. Nebo nejede poradne BC a nepousti do mechaniky proud. Proste nevim co je pricina a co dusledek. Nenapada vas neco? Nemate nejake schema zapojeni, ze bych to promeril? Nevim, jestli se mam hrabat v kufru nebo v palubce. Pripadne kontakt na nekoho, kdo tomu rozumi. Diky.
Zkus se mrknout, jestli jsi neměl špatně zajištěný konektor v tom monitoru a nevypadl ti.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Diky, ale nakonec jsem vyndal tu mechaniku v kufru a zjistil, ze do ni nateklo trochu vody. Zapomnel jsem nedavno pootevrene okno patych dveri pres noc.
Dve cesticky v tistaku byly prehnily, tak je kolega elektronik premostil a jede to. Uvidim, jak dlouho, jestli neco nedohnije pozdeji.
Jen me prekvapilo, ze to tak rozhodi grafiku na BC.
Kdyby nekdo narazil na LEVNOU
samotnou tu mechaniku, tak me muze oslovit. Preventivne bych ji vzal. Tady je stitek.

Jen me prekvapilo, ze to tak rozhodi grafiku na BC.
Kdyby nekdo narazil na LEVNOU

- Přílohy
-
- Navi_mech.jpg (15.27 KiB) Zobrazeno 537 x