Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupe e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
adam

#21 Příspěvek od adam »

ja nevim proc mi (skoro) vsechny 2,5l u nas prijdou jako "vytunene" kary bez vybavy... :cry:
Filozof

#22 Příspěvek od Filozof »

adam píše:

ja nevim proc mi (skoro) vsechny 2,5l u nas prijdou jako "vytunene" kary bez vybavy... :cry:

Taky mě to sere, co myslíš. Jenže když se podívám na pěknou 325i i s výbavou tak stojí šílený prachy. To už rovnou vemu 328i s lepším motorem... když na to bude :?
adam

#23 Příspěvek od adam »

Filozof píše:
adam píše:

Taky mě to sere, co myslíš. Jenže když se podívám na pěknou 325i i s výbavou tak stojí šílený prachy. To už rovnou vemu 328i s lepším motorem... když na to bude :?

Tak to ja se na 328 ani nedivam, tak dobre na tom jeste nejsem :D ale peknou 325 bych asi ocenil... kdybys o nejake vedel... tak ji koupis co? 8)
Filozof

#24 Příspěvek od Filozof »

adam píše:
Filozof píše:
adam píše:[quote="Filozof"]A co tohle třeba

http://www.svetaut.com/show_car.php?car ... 794&radit=

Tak to ja se na 328 ani nedivam, tak dobre na tom jeste nejsem :D ale peknou 325 bych asi ocenil... kdybys o nejake vedel... tak ji koupis co? 8)[/quote]

No podívej se, asi takhle. Dnes momentálně peníze jsou na více místech a brát je nebudu až do června. takže ti klidně hodim link na zajimavé auta s dobrou cenou, pokud nějaké uvidím.
Zrovna před pár dny jsem viděl 325i pěknou s mpacketem za 105k ale musel bys ji omrknout. Viděl jsem jen inzerát. je sice bez výbavy ale zajimavej kus s dobrou cenou a hodně jsem o ní přemýšlel.
Hodím sem ten inzerát a? si každej posoudí sám.

Dobrý den.Odpověď na váš dotaz ohledně mého BMW 325i e36 .Výbava
kůže, šíbr, el. zrc. alu OZ 16/205/50.ABS M-packet.K voze jsou dva
výfuky a to jeden sportovní a jeden originál BMW,Je provedena výměna
lamely a spojkového ložiska 1.měsíc. Závady :Na dveřích řidiče je
mírně odklopen tapecí., Auto je upravené v RENOCAR BRNO. Důvod prodeje
je potřeba rodinného vozu pro mojí rodinu.Pokud máte zájem zavolejte
na tel .608977060.Martin Patkaň. Možnost výměny za off road.
cena 105 000kč
Filozof

#25 Příspěvek od Filozof »

FOTO BMW E36 325i
Přílohy
martinBMW325i.jpg
martinBMW325i.jpg (69.25 KiB) Zobrazeno 286 x
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tady to moc pěkně vypadající báwo je za 105k ??? 8O tak to je myslím zupa preis pokud je technicky fpoho !!!
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

je faaakt paradni.. 8O Nemit svy, jdu do toho..
voko21
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od voko21 »

Chce to vidět na vlastní oči a projet se v tom. Na téhle fotce vypadá super a dal bych za ní klidně 150k, ale možná je to jedna fotka z 50, na které to báwo vypadá super a skutečnost se může lišit.
tosy
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od tosy »

voko21 píše:Chce to vidět na vlastní oči a projet se v tom. Na téhle fotce vypadá super a dal bych za ní klidně 150k, ale možná je to jedna fotka z 50, na které to báwo vypadá super a skutečnost se může lišit.

150k za rok 91? Za 14 let starý auto? Nooo neviimm :)))))
adam

#30 Příspěvek od adam »

Filozof píše:No podívej se, asi takhle. Dnes momentálně peníze jsou na více místech a brát je nebudu až do června. takže ti klidně hodim link na zajimavé auta s dobrou cenou, pokud nějaké uvidím.
Zrovna před pár dny jsem viděl 325i pěknou s mpacketem za 105k ale musel bys ji omrknout. Viděl jsem jen inzerát. je sice bez výbavy ale zajimavej kus s dobrou cenou a hodně jsem o ní přemýšlel.
Hodím sem ten inzerát a? si každej posoudí sám.

Dobrý den.Odpověď na váš dotaz ohledně mého BMW 325i e36 .Výbava
kůže, šíbr, el. zrc. alu OZ 16/205/50.ABS M-packet.K voze jsou dva
výfuky a to jeden sportovní a jeden originál BMW,Je provedena výměna
lamely a spojkového ložiska 1.měsíc. Závady :Na dveřích řidiče je
mírně odklopen tapecí., Auto je upravené v RENOCAR BRNO. Důvod prodeje
je potřeba rodinného vozu pro mojí rodinu.Pokud máte zájem zavolejte
na tel .608977060.Martin Patkaň. Možnost výměny za off road.
cena 105 000kč

Tak abych nekecal, tak je fakt, ze do jara s koupi budu cekat. Takze mi radsi nic neposilej 8)
Ja myslim, ze ta bila 325 vypada slusne na tehle fotce - tezko rict jak bude vypadat na jinych. Cena je fakt hodne prijemna a lakava, ale dal jsem si podminky coupe & klima a chci je dodrzet abych za pul roku nezjistil, ze jsem se toho mel fakt drzet.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od voko21 »

tosy píše:
voko21 píše:Chce to vidět na vlastní oči a projet se v tom. Na téhle fotce vypadá super a dal bych za ní klidně 150k, ale možná je to jedna fotka z 50, na které to báwo vypadá super a skutečnost se může lišit.

150k za rok 91? Za 14 let starý auto? Nooo neviimm :)))))

zatim 13let :D --150k jsem jenom tak nahodil, že je to kulatý :wink:

ale:
Když mi to auto majitel ukáže, bude v naprostým pořádku jak motor, kastle tak i interiér a budu si jistej, že to auto nepotřebuje vůbec nic, tak bych mu za to klidně 150k dal, když mi dá záruku na vyzkoušení a uvidim, že je to majitel odborník, co ví, co to auto potřebuje. Ale takovejch majitelů je i tady v klubu ca 10 a nebudu je jmenovat, aby nebyli namyšlení. :) Je lepší koupit superstav za 150k, než "mrdku" za 100k, kterejch je tady většina a narvat do ní spoustu peněz a času. I když já bych asi volil cestu dovozu z D,Rak,Bel,Niz a vyšlo by to levněji.
flery

#32 Příspěvek od flery »

Meda píše:Chlapi nevedeli byste nahodou o nejaky slusny e36ce? Nejsem narocnej, tak mi staci 320i saloon, nejlip s VANOSem a v dobrym stavu. Uplne supr by byla tmave modra :D . Na vybave moc nesejde, ale holatko zase nemusim, zalezi na cene :P . Mel jsem zalusk na jedno bavko, ale zda se mi moc levny a vubec je to takovy divny.. Nebo co si myslite? 320i, '93, cerny saloon, najeto "200k km", elektrika vepredu+zrcatka, mlhovky a naky blbiny. Prej "kosmeticke" vady laku, tzn. poskrabany z levy strany + pomuchlany levy pr. blatnik a v haji zadni lozisko. Folie, kridylko a naka roura.. 70k kc.. Nejradsi bych se vesel do 100k kc i s vymenama naplni apod. Poradte, diky.
tak tu sem dneska videl a projizdel kdyby netahla tak je pekna ale pravdepodobne ma narazeny neco ve spod :roll:
Meda

#33 Příspěvek od Meda »

flery píše:
Meda píše:Chlapi nevedeli byste nahodou o nejaky slusny e36ce? Nejsem narocnej, tak mi staci 320i saloon, nejlip s VANOSem a v dobrym stavu. Uplne supr by byla tmave modra :D . Na vybave moc nesejde, ale holatko zase nemusim, zalezi na cene :P . Mel jsem zalusk na jedno bavko, ale zda se mi moc levny a vubec je to takovy divny.. Nebo co si myslite? 320i, '93, cerny saloon, najeto "200k km", elektrika vepredu+zrcatka, mlhovky a naky blbiny. Prej "kosmeticke" vady laku, tzn. poskrabany z levy strany + pomuchlany levy pr. blatnik a v haji zadni lozisko. Folie, kridylko a naka roura.. 70k kc.. Nejradsi bych se vesel do 100k kc i s vymenama naplni apod. Poradte, diky.
tak tu sem dneska videl a projizdel kdyby netahla tak je pekna ale pravdepodobne ma narazeny neco ve spod :roll:

Fakt?? A odkud byla? No, me nejak nakonec nevysli finance a nakup bava bude az za par mesicu.. :(.
Meda

#34 Příspěvek od Meda »

flery píše:

Fakt?? A odkud byla? No, me nejak nakonec nevysli finance a nakup bava bude az za par mesicu.. :(.
flery

#35 Příspěvek od flery »

Kladno-cerna-a souhlasi to na beton uz za ni chce 60
Meda

#36 Příspěvek od Meda »

Jo tak to je ona.. Mu napisu, ze za 40 ji vemu :-). Uz to ma vse v poho? Prej, ze huci lozisko a blatnik je odreny, ale ze to da do kupy.. Me nejdrive rikal 75, pak ze si neco doplatim na leasingovce, takze 60, potom zase ze uz to doplatil, ale da slevu tak 70.. Zajimave :)
flery

#37 Příspěvek od flery »

Meda píše:Jo tak to je ona.. Mu napisu, ze za 40 ji vemu :-). Uz to ma vse v poho? Prej, ze huci lozisko a blatnik je odreny, ale ze to da do kupy.. Me nejdrive rikal 75, pak ze si neco doplatim na leasingovce, takze 60, potom zase ze uz to doplatil, ale da slevu tak 70.. Zajimave :)
to auto hlavne tahne jako svine to ze nema zamky je vedlejsi ale ze tahne,huci lozisko,strikat jeden bok haupnu a jeste jeden blatnik fouka okolo dveri aaaa.je toho moc i za 40 by na tom byla prace tak za 30 a von to pod 60 neda tak je to tabu
kenedy

#38 Příspěvek od kenedy »

voko21 napsal :
Je lepší koupit superstav za 150k, než "mrdku" za 100k, kterejch je tady většina...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tak to je moc :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od voko21 »

kenedy píše: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tak to je moc :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na tebe možná! :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Odpovědět