Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46-Airbag

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
krki
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od krki »

Mám pravděpodobně špatný čidlo v sicně u spolujezdce,ale stojí nehorázný love a ještě je prej potřeba rozčalounit sicnu,tak se chci zeptat jestli se to nedá nejak ošidit,aby to fungovalo furt,jako že tam furt někdo sedí...To čidlo pracuje na principu Nikdo = 0 ohmu,80kg= xxx Ohmů,tak tam dat nejakej odpor?Nedělal to nekdo z vás?Anebo nevíte kde by to v Brně spravili??Dík
Stykša

#2 Příspěvek od Stykša »

No mám podobnej problém . Závada jde normálně smáznout , a je to v pohodě . Ovšem než si tam někdo sedne , pak je to zase v pr.... Zkoušel jsem to oblbnot odporem , kterej jsem nastavil asi na 50 kilo (prostě jsem to zatěžkával z měřákem v ruce) , ale bylo mě to prd platný , protože to diagnostika hned odhalila . Ta závada pytlu nešla vymazat a byla tam ještě jedna závada navíc. Pořád doufám , že to bude jen ta vyhodnocovací jednotka . Ta stojí asi 1200,- + práce = cca2000,- ,to by jestě šlo. Ten nesmysl v ty sicně stojí tak 2500,- a s prací to bude hnus , fuj . Kdybys prišel na to , jak to ojebat , tak dej vědět . já to budu řešit tak za měsíc . Hodně štěstí !
krki
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od krki »

No ja to taky chcu vyřešit najaře.Přesně jak říkáš,smažu to a je tro o,než si tam někdo sedne...A ty myslíš že to je v prdeli nejaka vyhodnocovací jednotka a ne tpřímo to čidlo v té sicně??Mě automaticky řekli ,že je to jasny jak facka,rozčalounit,vyměnit,zešit a zaplatit 6 tkč bez daně a je to O.K heheh.A ta vyhodnocovací jednotka je kde prosímtě?A halvně teda jak poznám co mám vyměnit,ptže diagnostika mě ukázala ZAVADA HMOT.CIDLA v sedadle spolujezdce.jo a nejseš nahodou nekde z J .moravy?že bys treba poradil kde ti to pak spraví,atd.Dík
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Sobeslav »

chlapci vymejšlejte a pak to sem hodte.Budu tam dávat Sparco sedačky a tak nevím jak tu zatěžovou sí?ku obejít.samotnej odpor to nevyřeší a nějakou složitou elektroniku se mi tam bastlit nechce a air chci zachovat.
Odpovědět