Ahoj, chci se zeptat. Mám bmw 316i Compact, bez mlhovek. Když je dokoupím, např. v AutoKelly, je jejich součástí i nějaké zapojení? Nějaký kablíky, nebo už to všechno bmw má přichystaný a jen se to tam nějak zacvakne btw: nemáte někdo ty mlhovky? díky
Kabely tam určitě v té sadě nebudou na vrakáčích u nás za použitou 500 Kč kus nová 1000 Kč kus plus rámečky cenu neznám tipuji asi 300 kus příprava myslím nebude
Já už je měl jednou koupený, jen jsem je měl ale u kamaráda v garáži a někdo mu vyčoroval garáž i s mejma mlhovkama. Jinak na palubovce čudl na mlhovku je a jsou u toho dva symboly (asi přední a zadní mlhovka). Tudíž by tam ta příprava snad mohla mít. To auto bez mlhovek vypadá divně.
nejjistější je když tam koukneš možné to bylo ?uklý a při opravě se na to vybodli pokud má ale čudl mlhovek 2 polohy tak by to bylo možná opravdu připravené ale v BMW je někdy těžké se vyznat jednou to tam je jindy zase ne
Ještě mě napadlo mrkni na pojistky a podle schematka zjistíš jestli tam máš tu pojistku pokud ne zjisti jestli tam vedou oba vodiče k číslu te pojistky když budou oba tak by to mělo být komplet pokud jeden tak problém
kutil píše:Kabely tam určitě v té sadě nebudou na vrakáčích u nás za použitou 500 Kč kus nová 1000 Kč kus plus rámečky cenu neznám tipuji asi 300 kus příprava myslím nebude
To je cena za neorigo, co? Jinak u nás v ELITu máme mlhovky i s rámečkem v ceně.
Rámečkem mám na mysli držák pokud to prodávají komplet to zbytečně platíš za něco co mnohdy nepotřebuješ a byli určitě neorigo kupoval jsem je představte si vlezli tam