Ted sice mam nakou praci s vejfalem ale behem tydne to budu mit ready ..a premyslim o jinych prasecinkach na auticku

Tak poradte plz .. ma to cenu do toho IS vytahovat ten origos a davat nakej sport ? jestli jo .. tak poradte jakej ?
Dikes Ax
axeltron píše:Tak poradte plz .. ma to cenu do toho IS vytahovat ten origos a davat nakej sport ? jestli jo .. tak poradte jakej ?
Dikes Ax
Marosh píše:axeltron píše:Tak poradte plz .. ma to cenu do toho IS vytahovat ten origos a davat nakej sport ? jestli jo .. tak poradte jakej ?
Dikes Ax
http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=4064
precti si, treba pochopis....
Hanz píše:promin, mel jsem za to, ze tohle chces slyset... nebo ti mam psat, ze za dobu co ty filtry prodavam, jsem nemel ani jednu, tzn. 0, reklamaci?
slysel jsem o tomhle tematu hodne pravd, polopravd a uplnejch blabolu... verim, ze kdyz nekdo tyhle sport filtry pouziva na rallye a jde na ne 20x tolik prachu co normalne, ze neco projde... v beznym provozu jsou to jen kecy nad pivem mechaniku co maj 2 tridy zakladky...
papirovej filtr ma vyssi filtracni schopnosti, ale jen zcela novy... behem kratke doby tahle vlastnost radikalne klesa, zatimco ty bavlnene zustavaji na stejne urovni (cca 90% noveho papiru)... v tom je ten rozdil... v zadnem testu nikdo nebyl schopen stanovit, kolik je pripustna propustnost filtru... jako jestli projde xy castic nejakeho radu mm je mi jedno, pokud skodlive pro motor jsou az castice rekneme o rad vyssi...