Nedavno jsem koupil 318TD a palivomer ukazuje, jak se mu zlibi. Asi nejlip ukazuje s nadrzi od pulky dolu, ale udaj neni stabilni, kolisa ~20%. Kdyz dam plnou, tak sviti kontrolka rezervy a ukazuje nulu. Musim jezdit a pak to zacne trochu ukazovat a kdyz jedu na prazdno tak rucicka sedi, ale kontrolka rezervy nesviti.
Uff, to jsem to popsal dobre, vidte... Dik za pomoc...
Diky, rozdelam to (to bude zase v aute smradu jak ve V3S... Myslis, ze to je plovak - jako ze neplove? Nebo je to to cidlo s potenciometrem? Chovalo se ti to podobne?
T.o.m. píše:uplně mi to spadlo na rezervu, ta se rozsvítila.
vyndal sem čerpadlo s plovákem za spolujezdcem, byl tam upadlej jednen s těch drátů
doletoval a bylo po problému
Mne se dnes stalo,natankuji full az po okraj a prvnich 10km mi behem jizdy palivomer spadl na nulu,po 5 s vse ok,toto se mi stalo 2.
Poradite kluci predbezne diagnozu nemoci?Ujel sem dalsich 50km a v pohode
T.o.m. píše:uplně mi to spadlo na rezervu, ta se rozsvítila.
vyndal sem čerpadlo s plovákem za spolujezdcem, byl tam upadlej jednen s těch drátů
doletoval a bylo po problému
Mne se dnes stalo,natankuji full az po okraj a prvnich 10km mi behem jizdy palivomer spadl na nulu,po 5 s vse ok,toto se mi stalo 2. Poradite kluci predbezne diagnozu nemoci?Ujel sem dalsich 50km a v pohode
to jsem měl u compacta, je to jen ojetej ten snímač jak je na tom plováku ?potenciometr? tak ho máš v horní části ohoblovanej a už tam prostě nemá kontakt, zkus to vzít contactolem, ale asi to nepomůže, jedna rada, neber plnou neba na to nekoukej