Nazdar, včera jsem zjistil problém, takovou kozmetickou vadu, na tachu se mi zacali objevovat tmavší fleky a asi se to rozrůstá. Nevíte copak to asi je??
J_H_ píše:Nazdar, včera jsem zjistil problém, takovou kozmetickou vadu, na tachu se mi zacali objevovat tmavší fleky a asi se to rozrůstá. Nevíte copak to asi je??
že by udumíraly žárovky ? nic neobvykleho . vyndat a vymenit no
zalezi na tom, jaky mate volant. pokud std. 3-ramínko, tak stačí povolit 2 šrouby v kapličce, co držíé přístrojovku, pak vyndat ten panýlek s ofukem a vypínačem světel a skrz tuhle díru vytlačit ven budíky. pak odpojit konektory a skrz volant vytáhnout ven. dál je to snad jasný
Mám podobný problém s podsvícením budíků a rozhodně to nebude žárovkami. Vyndal jsem ven přístrojovku, ale nemůžu se dostat dovnitř k zadní straně budíků. Šrouby jsem vyšrouboval, ale deska pořád někde za něco drží. Zkuste někdo poradit.
Mám podobný problém s podsvícením budíků a rozhodně to nebude žárovkami. Vyndal jsem ven přístrojovku, ale nemůžu se dostat dovnitř k zadní straně budíků. Šrouby jsem vyšrouboval, ale deska pořád někde za něco drží. Zkuste někdo poradit.
milano píše:Mám podobný problém s podsvícením budíků a rozhodně to nebude žárovkami. Vyndal jsem ven přístrojovku, ale nemůžu se dostat dovnitř k zadní straně budíků. Šrouby jsem vyšrouboval, ale deska pořád někde za něco drží. Zkuste někdo poradit.
Musíš trochu víc zabrat za tu zadní desku, drží to na konektorech.
...mě včera přestalo svítit podsvícení teploty vody v E36 jinak vše svítí, takže budu zítra vyndávat budíky prdla asi žárovka...vůbec se mi dotoho nechce