Tak auto opět zlobí - a to doslova. Dal jsem nové palivové čerpadlo, palivový filtr, relátko palivového čerpadla a dál to prostě občas nenastartuje. Čtrnáct dní OK, a najednou nic. Tak sem to dotáh do servisu, ukázal že to točí a nechytne. Když se tam na to vrhli, tak to v pohodě chytlo a na diagnostice to žádnej error neukázalo Tak že prej nemaj co opravovat, auto šlape jako hodinky.. fakt nechápu..
Nejsem si teda uplne jistej, ale zda se mi ze tohle auto stalo celkem dlouho v Predoticich (u Pisku) v bazaru a ze se na nej jel podivat i ten borec co tu tak silene shani iS (mam dojem ze Peet?)
Vena píše:Nejsem si teda uplne jistej, ale zda se mi ze tohle auto stalo celkem dlouho v Predoticich (u Pisku) v bazaru a ze se na nej jel podivat i ten borec co tu tak silene shani iS (mam dojem ze Peet?)
Něco mi říká že to asi bylo jiné auto, tohle stálo nějaký čas v Budějovicích v ACR..
Každopádně to nic nemění na tom, že ta mrška občas nestartuje
Vena píše:Nejsem si teda uplne jistej, ale zda se mi ze tohle auto stalo celkem dlouho v Predoticich (u Pisku) v bazaru a ze se na nej jel podivat i ten borec co tu tak silene shani iS (mam dojem ze Peet?)
Copak Peet.... E36 IS taková jakou on chce neexistuje!!!
Copak Peet.... E36 IS taková jakou on chce neexistuje!!!
Honza-net píše:Opět další otázka. K čemu slouží tohle (viz. obrázek)? Je to pod sedačkou spolujezdce a jelikož spolujezdcova není elektricky stavitelná, ani vyhřívaná, nevím co tam dělá tento bazmek..
Honza-net píše:Opět další otázka. K čemu slouží tohle (viz. obrázek)? Je to pod sedačkou spolujezdce a jelikož spolujezdcova není elektricky stavitelná, ani vyhřívaná, nevím co tam dělá tento bazmek..
A k čemu že to slouží...???
alp píše:Ten bazmek ... patri k airbagu. V zadnem pripade neodpojovat !!!! ani nerozpojovat.
Speedy píše:Hodně laicky řečeno je to jednotka, která se stará o konverzi odporu snímače obsazení sedačky spolujezdce na signal ano/ne pro jednotku bagů.