Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw328 E36 cupe
kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
Ty vole tak ja tu karu uz nechci, kluci mi tvrdili ze vanos ma 211koni zaklad a to nepocitam lesteni svody atd.
Daniel píše:kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
Ty vole tak ja tu karu uz nechci, kluci mi tvrdili ze vanos ma 211koni zaklad a to nepocitam lesteni svody atd.
A co ze to vlastne mas ty?
Daniel píše:kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
Nevim nevim, co řešíš, ale E36 328i M52 ma 193koní a 280Nm v základu a dělala se verze jenom s Vanosem.
Speedy píše:Daniel píše:kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
Nevim nevim, co řešíš, ale E36 328i M52 ma 193koní a 280Nm v základu a dělala se verze jenom s Vanosem.
Díky. Už v tom mam jasno
Daniel píše:Daniel píše:kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
A co ze to vlastne mas ty?
Mně se staví M3 E36 3.2 - no hooohně dlouhé čekání. Ted jezdím z 330xi z M3 motorem a když jsem hodny tak se projedu i s M5 E60.
kosh píše:mám takový pocit že výkon u verze s vanosem a bez se lišil tak o 2 - 3 koně. Ten s Vanosem mněl lepší krouták a mín žral. Ten výkonový rozdíl můžeš zanedbat protože kdyby jsi to měřil na brzdě tak by jsi přišel na to, že ten výkon časem pomalu klesá. Závisí to na údržbě, zacházení, počtu km...
ja bych rek ze M52 ( teda 2,8 ) bez vanosu nikdy nebyl rozdil je v tech motorech znacnej ( pokud mluvis o M50 2,5 l )