Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klima E36 po X-té
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Přestala mi chladit digiklima-je z toho topení, plnil jsem jí před rokem , je možná spojitost s poruchou panelu klimatizace-samovolné vypínání - zapínání???? ...co mám překontrolovat, fouká to vařící a? tam je nastavená jaká koliv teplota i když je zapnutá klimatizace tak to funí vařící ???? Dík.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
TT píše:Přestala mi chladit digiklima-je z toho topení, plnil jsem jí před rokem , je možná spojitost s poruchou panelu klimatizace-samovolné vypínání - zapínání???? ...co mám překontrolovat, fouká to vařící a? tam je nastavená jaká koliv teplota i když je zapnutá klimatizace tak to funí vařící ???? Dík.
oprav panel,půjde klima

- TURBO_KrteK
Miki_JI píše:Opravdu bude neco na tom ze nikdo nechce nic hledat a radeji napise klima po Xte .... tak po Xte reseni
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4629&start=0
Snad to bude ten problem co Te trapi ..... drzim palce[/b]
kdyz uz

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=186
tady jde spis o to jestli muze mit souvislot rozbity panel s "topenim"

-
- Kontaktovat uživatele:
Petr píše:Teda, pokud jsem TTho pochopil správně, tak se panel samovolně nevypíná, ale bez ohledu jakou teplotu nastaví s vyplou či zaplou funkcí chlazení, tak neustále topí, takže problém bude zřejmě někde jinde. Zkusil bych jinej ovládací panel a pak jít dál, když problém nepřestane.
No vzhledem k tomu ze vyse uvedeny fix resi mnoho ruznych projevu tak si myslim ze je lepsi zacim tim neb je to se vsim tak na hodinu mozna ani ne a pak resit co dal ... Me se treba klima nikdy nevypinala ale naopak si delala co chtela a nekdy nesla vubec vypnout - zavan horkeho vzduchu s nejvetsi intenzitou v lete moc nepotesil.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
to , že se mi vypínala a zapínala samovolně klima jsem vyřešil, byl tam špatnej konektor, ale te? to začalo dělat zase , spíš mi šlo o to zda ta spojitost je teplý vzduch + porucha tý klimy ??, to LOPOLO to jestli mi utekla náplň bych zjistil napíchnutím na nějakej měřák, ale to budu schopnej až příští týden, jinak to asi nezjistim co ??, jinak dík za rady zkusim to nechat přeletovat a uvidim
-
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím, jestli to funguje stejne jako u e34, ale co si tak pamatuji, u mého minulého auta to fungovalo podobně, jak popisuješ. Z větracích mřížek mi lítal stále jen teplý vzduch. N aotočnejch knoflících jsem dal "na studeno", a pěkně mi to opařilo ruce. Když jsme dal "na teplo", bylo to lepší, ale stále teplé. Takže jsme vyměnil nějaké ventily (header ....), pak teplotní čidla v interiéru,..... a na konec jsme to vyřešil výměnou panelu ovládání. Od té doby to foukalo o něco méně (ne tak zprudka), ale tak jak mělo (studené na studeno, teplé na teplo). Pak naplnit klimu a do dneška je pohoda.
TAkže po mé zkušenosti bych se já osobně u tohoto problému zaměřil na panel ventilace.
Ale jak říkám, bylo to u e34.
TAkže po mé zkušenosti bych se já osobně u tohoto problému zaměřil na panel ventilace.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
mkalous píše:TAkže po mé zkušenosti bych se já osobně u tohoto problému zaměřil na panel ventilace.
jo to jsem chtěl slyšet