Nedávno jsem koupil 328 Ci '99. Teď jsem ho dal na prohlídku do autohelp, ten servis skoro neznám. Říkaj, že mám nefunkční setrvačník (16500,-), spojku sjetou na 3/4 (10900,-) a dál drobnosti - utrženej silentblok, sjetý destičky. Oprava bratru za 40k. Spojka podle mě funguje dobře, jen někdy divně hučí. Poraďte, mám to měnit? Dá se jezdit s rozbitým setrvačníkem? Mám to nechat prohlídnout i jinde?
LOPOLO píše:nefunkcni sertvacnik? S tim sem se nikdy nesetkal .. spojku poznas sam, silentblok poznas taky ( rany ) a desticky vymen kdyz jsou sjety.
řikali, že se s takovym setrvačníkem setkali asi jen 2x. Prej vůbec nefunguje. Nebezpečí, že se úplně rozletí a pak je to na odtah. Ale když s tim servisák jel, ničeho špatnýho si nevšim, kromě silentbloku.
pokud jim neduverujes, zkus to dat jeste jinam, nic jim nerikat a nechat auto zkontrolovat tak, aby se k setrvaku dostali ... nic jinyho me nenapada a asi bych tak postupoval
LOPOLO píše:pokud jim neduverujes, zkus to dat jeste jinam, nic jim nerikat a nechat auto zkontrolovat tak, aby se k setrvaku dostali ... nic jinyho me nenapada a asi bych tak postupoval
V Autohelp sem byl 2x a dycky solidni jednani (pan Hendrych) a opravy rek bych zalevno... ale byl sem tam jeste kdyz sidlili v Cimicich ted nevim jak to je..
arkadiel píše:Nedávno jsem koupil 328 Ci '99. Teď jsem ho dal na prohlídku do autohelp, ten servis skoro neznám. Říkaj, že mám nefunkční setrvačník (16500,-), spojku sjetou na 3/4 (10900,-) a dál drobnosti - utrženej silentblok, sjetý destičky. Oprava bratru za 40k. Spojka podle mě funguje dobře, jen někdy divně hučí. Poraďte, mám to měnit? Dá se jezdit s rozbitým setrvačníkem? Mám to nechat prohlídnout i jinde?
Nefukcni setrvacnik je teda pekna blbost. Jedine ze by tam nebyl vubec, ale to by pak teda moc nejelo.
Lubas píše:taky si dost dobre nedokazu predstavit nefunkcni setrvacnik
Koukal jsem na něj, vůbec nepruží. Kam ho šoupneš, tam zůstane.
A neříkal spíš přítlačák, než setrvačník???
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Lubas píše:taky si dost dobre nedokazu predstavit nefunkcni setrvacnik
Koukal jsem na něj, vůbec nepruží. Kam ho šoupneš, tam zůstane.
Presne tak, muzes mit vymackany pruzinky... Kolik ma to auto najeto?Rekl bych ze tu hodne lidi nevi, ze nemaji odpruzenou lamelu ale setrvak.. Kdyz uz je nacatej tak slysis na volnobeh pravidelny tukani...