Chtěl bych se zeptat vás všech,ale hlavně vás,kteří máte s tímto autem zkušenosti na kvalitu a výdrž motoru 3.0L Je mi jasné,že záleží na zacházení,ale tak zhruba,nejčastější závady,ceny dílů atd.Díky
Martinéz píše:pejme pisen dokola, la la la la lalala..
mi to připadá,jako kdyby to byl jeden a týž čelověk ale asi se pletu je to supr auto,pro člověka který je ochoten za zážitek připlatit za benál,gumy spojku,brzdy a trošku dražší díly.... taky mi někdy připadá ,že by tady někteří lidi chtěli jezdit z emkem za 6,8l naturálu
To ne,s těmito věcmi počítám,jako benzín,spojka atd. to je spotřební záležitost,ale něco s motorem jsem myslel,to už je dražší materiál.Jestli se opakuji,tak všichni promiňte,kdžtak sem hoďte odkaz a já si to přečtu,a? nemusíte psát znovu
proste pocitej asi takle- M3 za 200-250 je regulerni srot... za 250k (dobre mit v kapse dalsich 100k/rok na "drobnosti")... za 300-400k (min 50k pro strycka prihodu/rok)... 450k (tel na predchoziho majitele )
Nějaký borec ze zlína mi nabízel M3 E36 za 300.000 ,- a přitom tvrdil, že do ní narve čtvr mega za rok.Byl to modrý sedan a vypadal moc dobře, tak nevím jestli kecal, nebo to je fakt taková bomba.Moc M3 jsem zatím neviděl ( zblízka ), ale myslím si, že tahle byla libovka.
kenedy píše:Nějaký borec ze zlína mi nabízel M3 E36 za 300.000 ,- a přitom tvrdil, že do ní narve čtvr mega za rok.Byl to modrý sedan a vypadal moc dobře, tak nevím jestli kecal, nebo to je fakt taková bomba.Moc M3 jsem zatím neviděl ( zblízka ), ale myslím si, že tahle byla libovka.
250k za rok--prodává za 300k = libovka? No nevím, ale je fakt že saloony jsou levnější
Tvrdí, že to servisuje v BMW. Je to nějaký obchodník s plastama na BMW, Mercedesy a doví čeho ještě.Takže podle jeho slov o prachy vůbec nejde.Chce si koupit Ferari a tak se zbavuje Aut aby měl místo v garáži nebo co?
Nevím, jestli mluví pravdu nebo kecá-viděl jsem ho jednou v životě, ale 250 tis/rok se mi zdá hodně i kdyby to bylo servisované v BMW.
Jo, mymochodem- nezná ho někdo?
Když jsem se ho ptal, jestli jezdí na nějaké srazy, tak mi řekl, že na to nemá čas.Má prý ještě Mercedaese a toho taky prodává.
To nevím, neznám ho a ani to auto, jen mi přijde divný že do toho nacpal 250k a prodává to za 300k, a že píšeš ,,libovka"--tak proč investice 250k? Takže asi tak....
To mi taky není jasný.Z jeho rozhovoru jsem pochopil, že do toho každý musí nacpat 250t/rok aby to vypadalo, tak jak to vypadá.Ta jeho byla fakt pěkná a jak říkám, moc jsem jich neviděl, ale dám na první dojem.Samozřejmně jsem neběhal po motoru z gola sadou, ale podle zvuku a vzhledu to byla nádhera.
A proč všichni tuneři, když píšou že do tuningu narvali 100tis. a do hudby dalších 150 najednou píšou, že ho prodávají za 170 tis.?
Tak tuning je zas někde jinde a něco jiného, nejsem jeho fanda, ale bude to asi tím, že když si vytuníš např. ochcávku a narveš do ní třeba 250k tak ti to ocení pár fandů značky a koupí to jedině ten co chce přesně takové auto, ale normální člověk co chce ochcávku ti to za ni nikdy nedá. Jinak si myslím že tuning na autě je při prodeji akorát velké mínus a většina lidí to neocení.
kenedy píše:Tvrdí, že to servisuje v BMW. Je to nějaký obchodník s plastama na BMW, Mercedesy a doví čeho ještě.Takže podle jeho slov o prachy vůbec nejde.Chce si koupit Ferari a tak se zbavuje Aut aby měl místo v garáži nebo co? Nevím, jestli mluví pravdu nebo kecá-viděl jsem ho jednou v životě, ale 250 tis/rok se mi zdá hodně i kdyby to bylo servisované v BMW. Jo, mymochodem- nezná ho někdo? Když jsem se ho ptal, jestli jezdí na nějaké srazy, tak mi řekl, že na to nemá čas.Má prý ještě Mercedaese a toho taky prodává.
kenedy píše:Tvrdí, že to servisuje v BMW. Je to nějaký obchodník s plastama na BMW, Mercedesy a doví čeho ještě.Takže podle jeho slov o prachy vůbec nejde.Chce si koupit Ferari a tak se zbavuje Aut aby měl místo v garáži nebo co? Nevím, jestli mluví pravdu nebo kecá-viděl jsem ho jednou v životě, ale 250 tis/rok se mi zdá hodně i kdyby to bylo servisované v BMW. Jo, mymochodem- nezná ho někdo? Když jsem se ho ptal, jestli jezdí na nějaké srazy, tak mi řekl, že na to nemá čas.Má prý ještě Mercedaese a toho taky prodává.