Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mlženi interiéru?
Fikop píše:Trochu se mě mlží interiér na mé 323i E36. Věčinou zapnu klimu nechám to profouknout ono se to na chvylu odmlží a tak furt dokola. Pomůže výměna palubního filtru?
Copak mlžení, to já minulou zimu přišej jednou časně ráno k autu, vlezu dovnitř a čumim. Celá palubka, volant a skla zevnitř byly pokrytý jinovatkou. Venku bylo tu noc přes -30°C...
-
Priste si zavri okno vecer kdyz odchazis...Jiras píše:Fikop píše:Trochu se mě mlží interiér na mé 323i E36. Věčinou zapnu klimu nechám to profouknout ono se to na chvylu odmlží a tak furt dokola. Pomůže výměna palubního filtru?
Copak mlžení, to já minulou zimu přišej jednou časně ráno k autu, vlezu dovnitř a čumim. Celá palubka, volant a skla zevnitř byly pokrytý jinovatkou. Venku bylo tu noc přes -30°C...

Marek-is píše:Priste si zavri okno vecer kdyz odchazis...Jiras píše:Fikop píše:Trochu se mě mlží interiér na mé 323i E36. Věčinou zapnu klimu nechám to profouknout ono se to na chvylu odmlží a tak furt dokola. Pomůže výměna palubního filtru?
No vidíš, příště to zkusim

-
- Kontaktovat uživatele:
Jiras píše:Priste si zavri okno vecer kdyz odchazis...Marek-is píše:Jiras píše:[quote="Fikop"]Trochu se mě mlží interiér na mé 323i E36. Věčinou zapnu klimu nechám to profouknout ono se to na chvylu odmlží a tak furt dokola. Pomůže výměna palubního filtru?

V Jihlavě jsem byl na vojně (Pístov), ale nepamatuju si tam -30 stupňů.A to tam je pěkná kosa oproti jižní moravě.Kdy to bylo?Jen mně to zajímá, protože to už musí být pěkná zima.A hlavně nepiště, že to bylo v zimě

marthyn píše:Priste si zavri okno vecer kdyz odchazis...Jiras píše:Marek-is píše:[quote="Jiras"][quote="Fikop"]Trochu se mě mlží interiér na mé 323i E36. Věčinou zapnu klimu nechám to profouknout ono se to na chvylu odmlží a tak furt dokola. Pomůže výměna palubního filtru?

V Jihlavě jsem byl na vojně (Pístov), ale nepamatuju si tam -30 stupňů.A to tam je pěkná kosa oproti jižní moravě.Kdy to bylo?Jen mně to zajímá, protože to už musí být pěkná zima.A hlavně nepiště, že to bylo v zimě

Sice OT, ale:
Bylo to tuto zimu, leden nebo únor. Nebylo to přímo v Jihlavě, tady ve městě fakt taková kosa nebývá (smog atd.). Byl jsem tenkrát v jedný vesnici cca 15km od Jihlavy u známých na zábavě. Byla úplně jasná noc, už v noci když jsem šel spát tak mi při dejchání mrzlo v nose i v puse. Když jsem jel ráno domů, tak jsem myslel že se mi v zatáčce to auto zlomí

Jinak takový klendry přes -20 byly tu dobu několik dní po sobě i v Jihlavě.
A pístovský kasárna už nějakej ten čas nefungujou, teď tam vymejšleji místo toho autodrom, prej s parametrama na F1