Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servisní kontrolky v E36 Compact

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Richi

#1 Příspěvek od Richi »

Ahoj, předem teda musím říct že sem k vám chodím jen když mám nějaký trable s autem a jsem v tomhle směru hrozná lama, tak mě kdyžtak omluvte. Na jaře jsem nechal měnit olej, zkontrolovat auto a vynulovat takovou tu diodovou signalizaci servisní kontroly. Teď když startuju tak mi svítěj dvě diody uprostřed na té celé stupnici (jedna zelená, vedle jedna oranžová) a nad tím OIL SERVICE (tuším) nebo tak něco. Hned jsem kontroloval stav oleje ale to je OK, téměř se to snad nehnulo, je to úplně na optimu od té jarní výměny. A ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc. Přemýšlím že bych eventuelně tošku tomu auto dopřál, má najeto 175tis. tak nějaké ty čepy, tlumiče či co všechno se má měnit. Chci se tedy zeptat co vše je vhodné vyměnit a kolik si tak mám připravit. Díky všem a sory za hloupý dotazy.
Bilstein

#2 Příspěvek od Bilstein »

Barevné obdelníčky nesignalizují úbytek oleje,ale kdy máš zajet na výměnu oleje.Zeleny-zatim dobry,Oranzova a cervena-vymena.Aspon tak ja to chapu. :?
Bilstein

#3 Příspěvek od Bilstein »

Jo a co vse vymenit ti rekne mechanik...nejlip znamej a ceny si muzes zjistit treba u Elitu. :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

jde o to kolik jsi ujel od vymeny oleje ... je to delany na cca 12k km .. podle stylu jizdy ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět