TURBO_KrteK píše:je to jen rusky, nebo se tam da zvolit i jiny jazyk ?
Uz to mam doma tejden a je to jen rusky, už jsem tam nahral od Francise anglictinu, ale funguje jen v nabidkách a tlačítkách, dokumenty a vše podstatné je v ruštině, je to shit
No, já myslím, že mám anglickou verzi, ale nevím jakou verzi... v nejhorším bych ji mohl někam šoupnout na nějaký FTP...
Ten TIS je počítám taky rusky na tom webu a nejde přepnout do jinýho jazyka...? Ten bych taky měl mít eng.
Ale třeba tu někdo má nějakou latest verzi eng....
No, jesti to tu nemá nějaký jiný skalní příznivec BMW, tak já to co mám dyžtak zkouknu a když mi dáte nějaký FTP, tak to někam nacpu.... nějaký mám určitě, al enevím z hlavy verzi a je to německy nebo anglicky to už taky nevím...
Z tech ruskejch stranek jsem stahnul EBA,ETK a TIS a všechno kromě TISu je ve více jazykách a i v angličtině jen ten TIS je rusky a šlape mi to všechno pod WinXP
Jinak Stahlgrubera mám někde taky, tuším 4CD, nevím jestli sem tam rozchodil český ceny, ale katalog je česky a je docela slušnej, ceny v Euro tam jsou určo.
KaZaN píše:Mám: BMW 3- & 5-Series Service and Repair Manual (PDFka) Bmw Etk Jan 2004 Cd1.iso (nezkoušel sem) Bmw Etk Jan 2004 Cd2.iso (nezkoušel sem) BMW_ETK.bin (nezkoušel sem)
mám tuším i asi dvě CD TIS nebo kolik jich je, ale to mám někde na jiným disku.....
Kluci, prosim vás, jak stahujete z těch ruskejch stránek? Mě to nejde...nepustí mě to tam, že nemám povolenej přístup... a rusky jsem mluvil naposled v 5.třídě, takže si tam toho taky moc nepřečtu...
douby píše:nechtel by mi to nekdo smahnout a poslat?? nebo jen nekde vystavit na web, popr. jakejkoliv jinej protokol(ftp, ssh, dc++...). Anglickou verzi prosim.
ETK do 2001 v AJ Ti muzu vypalit. Na WEB se mi to bohuzel nevejde. Jsem z Prahy a nebo obcas Hradec Kralove.