Jsem si zase všiml něčeho.. jsem si chtěl na sebe středem pustit teplej vzduch a on neni! a co je horší je to, že to tak asi má bejt, je to normální?? jinak na nohy a sklo a všude kolem kde mě to nezajímá to fouká normálně, ale tachlenc je mi zima, což mě to je celkem fuk, ale poslouchat ty kecicčky od drahý nicmoc..
nevim teda jestli je to u e36 stejný jak u e30, ale mělo by to foukat studený vzduch a až při otočení kolečkem teploty úplně napravo z toho jde i teplý vzduch - pokud teda nemáš klimu, tam to bude asi jinak
důvod - přivádí to studený vzduch do kabiny aby řidič lépe udržel pozornost, než v případně přetopeném autě
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DC píše:nevim teda jestli je to u e36 stejný jak u e30, ale mělo by to foukat studený vzduch a až při otočení kolečkem teploty úplně napravo z toho jde i teplý vzduch - pokud teda nemáš klimu, tam to bude asi jinak
důvod - přivádí to studený vzduch do kabiny aby řidič lépe udržel pozornost, než v případně přetopeném autě
ono se to má totiž používat opačně, spodem si pustíš teplej na nohy a vrchem si ochlazuješ kabinu kvuli bdelosti.
nevim, parkrat jsem to tu cetl, ale me to funguje podle toho jak chci, proste jak otocim tim koleckem s cervena-modra, jde z vydechu vzduch, jedno jak je nastavenej zbytek topeni (jedine pokud mam volbu "2x teploty" obe uplne na studenej, tak to nepusti teplej-imho neni odkud, solenoidy jsou zavreny, do vymeniku nejde horka voda...
Ted si nejsem jistej, ale při jednom způsobu ofuku (střed, nohy nebo střed a okna) se to mísí s čerstvým vzduchem takže by to mohlo být chladnější. Já mám e36 bez klima a hřeje super.
Zkus to odvzdušnit a mělo by to fachat normal....
Tohle na BMW naopak nejvíc miluju. Na nohy a sklo teplo a na obličej chladnej vzduch. Tuhle jsem jel Feldou, zatopil jsem si a když jsem vylezl, byl jsem jak rak, protože jsem dejchal ten horkej vzduch.
mě to fouká všude super, akorát ty přímo na mě jsou na prd, ale už si na to zvykám a taky se to dá pořádně vytopit - při jízdě mi to vyhovuje když mám "chladnou hlavu" ale spíš jsem to chtěl na náhodný zastávky někde v lesíku a tak
Já jsem s topením spokojen, fouká mi to všude a docela hned.A ty přímo na mě, foukaj studeně, když to mám dané na studeno a když to dám na teplo na max. tak foukaj lehce teple akorát. A ostaní foukaj hodně teple.
No musim říct že mi v E36 mladá taky trochu omrzá.. Oproti E30 mi to topí o poznání hůř.A jak jsi říkal,na ksicht to nezatopí ani za nic!Asi to budu muset taky nějak odvzdušnit..
pred 2 dnami som kupil 318tds+aut. klima,a ono to netopi vubec oproti E30 co mam.ja som z toho blazon a hlavne ked mame -15 az -20.zlata e30,alebo som lama
speedfred píše:pred 2 dnami som kupil 318tds+aut. klima,a ono to netopi vubec oproti E30 co mam.ja som z toho blazon a hlavne ked mame -15 az -20.zlata e30,alebo som lama
Tak zkus odvzdušnit......na pár minut otevři víčko na chladicí kapalinu s nastartovaným motorem, a zrovna dolej pokud bude chybět.