Nevím přesně z kolika vlastně jednotek se tenhle systém skládá, ale na autě by mělo být. Jenže když brzdím nic takového nepoci?uju. Přijde mi to jako když ten co mi to prodával to vyndal.. Zasr.... kšeftaři!!!
Takže kde bych to mohl najít???
Díky
V Motorovym prostoru pod posilovačem brzd, je taková pumpa na ABS je to tam snad i napsaný, nebo se rozjed a šlápni pořádně na brzdu, s ABS nepůjdeš do ostrýho smyku, ale jen budou gumy popískávat, přerušovaně
Dík, podívám se. Právě že když jsem to zkoušel tak to pískalo normal jak když to tam vubec neni a v pedálu jsem taky nic necítil. U Feldy ABS mám a jde krásně cítit bouchání do pedálu a při ostrém brzdění to vubec nepíská. Což u báva říct nejde. Papírově by tam být mělo, ale zatim ho nějak neregistruju...
castro píše:Dík, podívám se. Právě že když jsem to zkoušel tak to pískalo normal jak když to tam vubec neni a v pedálu jsem taky nic necítil. U Feldy ABS mám a jde krásně cítit bouchání do pedálu a při ostrém brzdění to vubec nepíská. Což u báva říct nejde. Papírově by tam být mělo, ale zatim ho nějak neregistruju...
Na straně řidiče je v třmenu čidlo pro ABS, tak bych se podíval jestli je v cajku nebo tam vůbec je. Než sem měnil kotouče tak mě ABS chvilema nefungovalo a bylo to tim čidlem...je ale pravda že se mě vždy rozsvítila kontrolka, že je něco špatně.
Nechci ti kazit plány,ale pokud tam nemáš abs tak ho tam nedáš je to příliš složité ma to svoji řídící jednotku atd. Jinak pokud tam je žárovka na abs tak když ABS nefunguje tak svítí.Ještě pod odkládací skříňkou spolujezdce je řídící jednotka a je na ní napsané ABS.
Tak jsem včera sundaval kolo abych se podíval, málem mi upadly prsty a když sem díval na třmen, nic jsem tam nezpozoroval. Vedou tam dva drátky. Jeden bude čidlo destiček, ten druhý nevím.
Nevím jak to má vypadat.
Jinak auto má v pojistkový skříňce relátka (nebo co to je) s nápisem ABS. V techničáku je taky, ale nevím jak to má vypadat takže to prostě nepoznám. Kdyby měl někdo nějakou fotku nebo to mohl vyfotit jak to vypadá aspoň v tom motoru byl bych velice rád.
dík
castro píše:Tak jsem včera sundaval kolo abych se podíval, málem mi upadly prsty a když sem díval na třmen, nic jsem tam nezpozoroval. Vedou tam dva drátky. Jeden bude čidlo destiček, ten druhý nevím. Nevím jak to má vypadat. Jinak auto má v pojistkový skříňce relátka (nebo co to je) s nápisem ABS. V techničáku je taky, ale nevím jak to má vypadat takže to prostě nepoznám. Kdyby měl někdo nějakou fotku nebo to mohl vyfotit jak to vypadá aspoň v tom motoru byl bych velice rád. dík
Odporúčam servis alebo aspoň niekoho, kto vie, ako to má vyzera?...