je možný, že BMW E36 1,8i r.v. 1996 (myslim ze duben) je bez ABS??? A je to ten novejsi model uz kdyz je to duben? A jak poznam jestli to je opravud 96? na oknech to sice je ale... To auto je proste na papirech 91 a borec tvrdi ze to je prestavba ale ze to auto je 96... Jenze ma akorat central a el. zrcátka .. Ani ABS ani jedinej airbag.... Nevite co to je za mrdu? Případně za supr káru?
To je fakt hodně divné...ale myslím, že je to vlastně jasné...přestavba to bude, ale kdo zjistí jaká a z čeho?.....
Zkus fakt nějaký ten vin dekodér:
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi ...možná to něco napoví
všem díky moc za odpovědi.... Me se to taky zda nejaky divny no.... Ale okna jsou 96 a ukazoval mi i nejakej takovej ten nemeckej kus papiru s rokem vyroby 4/96.... Nejaky to technicky osvedceni jejich nebo co... A melo by teda v kazde E36 bejt ABS ze jo?
No jde o to jestli tam opravdu neni nebo jestli jenom nefunguje... To co jsem videl ja, neblikla ani kontrolka a ten borec rikal ze nema. Ale pod auto jsem se nedival, byla uz tma tak nevim jestli tam bylo nebo ne.. V sobotu se na to pojedu podivat znovu(tentokrat uz za svetla) a mrknu na to a hned se podelim:)
Jemu to prej tvrdil ten co mu to auto prodaval.... Nevim jestli mu mam verit... Ale mel od toho takovej nejakej zelenej nemeckej papir ze auto je duben 96 a na sklech 96... Tak jsem mu rikal at mi posle VIN z toho papiru jeste ale nevim nevim.... MOc se mi to nezda...
Tak mi ted volal a rikal ze na tom nemeckym papire je to samy VIN jako na aute(mi ho i diktoval a stejny) a to je 91... By me zajimalo co to je za papir kdyz je na nem tohle VIN a zaroven napsano 96..... Nooooooo Vám povííím že do tohohle auta asi vazne nepujdu.... By mi ho jeste za mesic zabavili chlupatí že se ztratilo nekde v Berline
mufman píše:Tak mi ted volal a rikal ze na tom nemeckym papire je to samy VIN jako na aute(mi ho i diktoval a stejny) a to je 91... By me zajimalo co to je za papir kdyz je na nem tohle VIN a zaroven napsano 96..... Nooooooo Vám povííím že do tohohle auta asi vazne nepujdu.... By mi ho jeste za mesic zabavili chlupatí že se ztratilo nekde v Berline
mufman píše:Tak mi ted volal a rikal ze na tom nemeckym papire je to samy VIN jako na aute(mi ho i diktoval a stejny) a to je 91... By me zajimalo co to je za papir kdyz je na nem tohle VIN a zaroven napsano 96..... Nooooooo Vám povííím že do tohohle auta asi vazne nepujdu.... By mi ho jeste za mesic zabavili chlupatí že se ztratilo nekde v Berline