Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cena E36 1,8is coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mufman

#1 Příspěvek od mufman »

Cau,

zkousel jsem to v sekci koupě auta(bylo to tam sice trochu sloziteji napsany) ale nejak mi na to nikdo nepise tak to zkusim tady. Chtel bych se zeptat za kolik se tak da sehnat E36 1,8iS Coupe klidne i rok 92... Fakt mi staci Vas nazor na cenu tohohle auta kolik se tak hejbou.. Díky
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

mufman píše:Cau,

zkousel jsem to v sekci koupě auta(bylo to tam sice trochu sloziteji napsany) ale nejak mi na to nikdo nepise tak to zkusim tady. Chtel bych se zeptat za kolik se tak da sehnat E36 1,8iS Coupe klidne i rok 92... Fakt mi staci Vas nazor na cenu tohohle auta kolik se tak hejbou.. Díky

Nevím co chceš slyšet...... pokud hledáš od - do tak nejlépe uděláš, když si otevřeš servery, kde prodávají auta tyto a uděláš si obrázek sám :P
castro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od castro »

tak se třeba koukni na S-bazar S-Auto nebo vubec, projdi si nějaký e-bazary a uvidíš hned...

tady jedno je ale za tu cenu...... :-( http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... =3&&pg_p=1

Jsi si jistej že chceš IS???

Já ho mám a je to takový akorát - ani silný ani slabý, ale záleží co od toho čekáš ty...
Maslista

#4 Příspěvek od Maslista »

mufman píše:Cau,

Týden z5 bylo v německu krásný kupé černá barva na 17ti palcových kolech za 2200,-€ r.v. 1993 na fotkách bylo opravdu krásný 8)
koutnyp
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koutnyp »

190 bych za to nikdy nedal. Kámoš prodával servisovaný v BMW iso voňavý na 16" BMW paprskách M3 paket v plné palbě za 150.
Maslista

#6 Příspěvek od Maslista »

mufman

#7 Příspěvek od mufman »

castro píše:tak se třeba koukni na S-bazar S-Auto nebo vubec, projdi si nějaký e-bazary a uvidíš hned...

tady jedno je ale za tu cenu...... :-( http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... =3&&pg_p=1

Já ho mám a je to takový akorát - ani silný ani slabý, ale záleží co od toho čekáš ty...

JO jo tohle auto stojí u nás v Třebíči :D Ja ho videl na vlastni oci.... Ta cena mi prave prijde taky hodne vostra no...

Hele a ted jsem nasel na netu Is za 85.... Je to 93.... Neni to zase moc málo za Is.... :?
castro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

mufman píše:
castro píše:tak se třeba koukni na S-bazar S-Auto nebo vubec, projdi si nějaký e-bazary a uvidíš hned...

JO jo tohle auto stojí u nás v Třebíči :D Ja ho videl na vlastni oci.... Ta cena mi prave prijde taky hodne vostra no...

Hele a ted jsem nasel na netu Is za 85.... Je to 93.... Neni to zase moc málo za Is.... :?

Přijde na to v jakym je to stavu, kolik nalítáno atd.... Chce to se na to prostě podívat, ale vždycky si připočti nějakou investici cca 15-20k (bych tak odhad). Ale těžko říct když to nikdo neviděl. Mě to přijde taky docela málo.....

Mám tady ještě jeden tip, ale nedivil bych se kdyby už byl fuč - moc hezký!!!!! http://www.maxi-tuning.cz/index.asp?Dat ... &KatId=206

Bral bych ho hned!!!!!! Byl bych rád kdyby ho koupil někdo z klubu, rád bych se na něj někdy podíval osobně. Cena taky super!!! jestli je těch 91000 skutečných , vubec bych neváhal... Ale zase: neviděl jsem v reálu...
mufman

#9 Příspěvek od mufman »

Ja bych taky nevahal mit 160 tisic :( Me osobne by stacil starsi s vic kilometrama a horsi vybavou.....
Odpovědět