hoši já se z té Břeclavi pojebu !!! tady nemůžu sehnat nové dráty abych mohl vyměnit staré a prodřené ! byl jsem v hromady prodejnách a akorád protahovali držky ! že nemájí - nevíte kde to koupit ???
Dávej si bacha na hubu - v Plzni je to asi jiný že??? kam vlezeš je drátů plná prdel co !!!??? narvali by ste tam dvojlinky !!-- no nebudu se znervozňovat .- já mám ty dráty už dost natažený -a chtělo by to nový- koho se ptám tak neví kde se dají koupit- jen V Brně a tam jak pakoš proo 5 drátů nepojedu- no něco musím vymyslet.
Kalos píše:Dávej si bacha na hubu - v Plzni je to asi jiný že??? kam vlezeš je drátů plná prdel co !!!??? narvali by ste tam dvojlinky !!-- no nebudu se znervozňovat .- já mám ty dráty už dost natažený -a chtělo by to nový- koho se ptám tak neví kde se dají koupit- jen V Brně a tam jak pakoš proo 5 drátů nepojedu- no něco musím vymyslet.
no jo v plzni máme třeba siemens kde se vyrábí elektrika do nových BMW nebo třeba ELFETEX-velkoobchod s elektromateriálem nebo v normálnim elektru to mají...stačí nebejt blbej a pátrat.
No ted jste mne nahrali..........
Delam do elektroinstalacniho materialu a ze nejsou v Breclavi draty fakt nevim.
No, je to dalsi napad expanza firmy na Breclavsko.
Mimochodem.Prijed si k nam-dam ti na ty draty 25% slevu - kvuli BMW .Uherske Hradiste