Z pravyho zadniho kola mi jdou takove rany jakoby bouchani tlumice ale ten by to nemel byt myslim si jestli to neni lozisko nebo co by to mohlo byt jineho???
ondra325 píše:Z pravyho zadniho kola mi jdou takove rany jakoby bouchani tlumice ale ten by to nemel byt myslim si jestli to neni lozisko nebo co by to mohlo byt jineho???
Nevim jestli mas stejny porblem, ale u me to bylo ulozeni tlumice. Na napravu je pripevnenej sroubem zkrz gumove "gufero" ktere se casem vychodi a vznikne vule ktera je znat pri prejezdu nerovnosti-bouchani. Casem a vlivem vetsiho opotrebeni je to horsi a horsi. Takovej byl alespon muj problem....
nebo taky tyč (klouby na koncích, spojuje tlumič se stabilizátorem, to byl problém u mě. Auto na rampu a pořádně s tím zacvičit,poznáš, odkud to jde. Někdy by ses divil co to může dělat. Taky jsem měnil komplet tlumič za á 2500 skrs bouchání a nakonec to byla ta tyč za 800.
ahoj tak vis co by to mohlo byt ja to mam ted ozyva se to pri razeni.je to bouchni pod sedackou.jsou tam nejake drzaky na napravu nebo co a je to videt na zdvizi jenom.je to pridelany takovym sroubem a prochazi to do sedacky a jedno smerem do kufru jsom na tom i takovy gumy
No byl jsem s tim na STK na nejakym"natrasakovy" a tam mi rekli ze to jsou zadni tlumice ale je mi to divny.Kdyz v jizde uberu plyn tak se ze zadni kola oziva takovy zvuk jakoby se to kolo netocilo v lozisku a pri razeni a ted uz i pri ruznych nerovnostech na silnici to tam v zadu na kole proste bouchne.A to auto v zadu malinko vybruje ale jak rikam strasny zvuk