cus! neco mi v bawku huči nevim jesttli kardan nebo ložisko?ale je to z jedne strany a jenom někdy?forum jsem probiral az na dalši a nic mi nepasuje! prosim o dalši možnosti!
KAPR píše:cus! neco mi v bawku huči nevim jesttli kardan nebo ložisko?ale je to z jedne strany a jenom někdy?forum jsem probiral az na dalši a nic mi nepasuje! prosim o dalši možnosti!
To je zase dotaz...nic proti, ale hučet ti v autě může tisíc věcí ložiskem počínaje a netěsnícím oknem konče. Když to nedokážeš identifikovat, tak to odvez do servisu. Tímto dotazem se fundovanou odpověď nedozvíš.
zimni gumy mam!ale na gumach jse přemyšlel protože jsem to koupil jako prvni majitel v čr a gumy tam byli sjete z jedne strany z venku a proto jsem nechal udělat geometrii a předek byl sbihavy zadek byl v poho ! myslim si že tam byly al kola a dovosci si jak se to děla kola vyměnily!protože tam bylo i radio sprostě vyškuble! ale ty gumy byly ješte letni. tak nevim
KAPR píše:zimni gumy mam!ale na gumach jse přemyšlel protože jsem to koupil jako prvni majitel v čr a gumy tam byli sjete z jedne strany z venku a proto jsem nechal udělat geometrii a předek byl sbihavy zadek byl v poho ! myslim si že tam byly al kola a dovosci si jak se to děla kola vyměnily!protože tam bylo i radio sprostě vyškuble! ale ty gumy byly ješte letni. tak nevim
sorry ale co jsi v tom odstavci vlastne chtel rict nechapu.....
nalož někoho do auta, kdo má dobrej sluch a a? leze po autě když jedeš a hledá to hučení. S těma gumama to taky nechápu, ale otázku položím jinak, nehučí Ti právě ty gumy?
Jestli to hučí jen někdy, tak bych to tip na to ložisko... Reaguje to na zatáčení, myslim, jestli to v zatáčkách hučí víc případně míň? Jestli ano, tak je to ložisko naprosto jasně... Ale nejlepší bude, když svezeš někoho, kdo se v autech vyzná a ten ti určitě řekne...
tak stěma gumama jsem chtel řict že to huči na zimnich tak na letnich ale ty letni se kteryma jsem to koupil na podzim proto jsem je tam ještě chvili nechal a ty byly na p. tennto tyden budu davat nove tak se uvidi ! myslim ale žeto bude to ložisko!
KAPR píše:tak stěma gumama jsem chtel řict že to huči na zimnich tak na letnich ale ty letni se kteryma jsem to koupil na podzim proto jsem je tam ještě chvili nechal a ty byly na p. tennto tyden budu davat nove tak se uvidi ! myslim ale žeto bude to ložisko!
Cau. Ja som mal problém s pravým zadným ložiskom ložiskom. Začalo to trošku huča? pri rýchlosti 110km/h a viac a po najazdení 1500 km sa rýchlost, pri ktorej sa hluk zvyšoval, znižovala až kým to nehučalo aj pri 70tke. Hluk bol rovnomerný, t.j., že sa nezvyšoval pri zábere a neznižoval bez záberu. Hluk sa mierne zyšoval aj v zátačkách, ked bola jedna strana za?ažená viac a druhá menej. Tak som usúdil, že to budú ložiská a po rozobratí to tak aj bolo. Pravé zadné už bolo do modra, takže už bolo na čase ho vymenit. Po výmene už žiaden hluk. Samozrejme som menil ložiská na oboch stranách a je pokoj. Mal som najazdených cca 190k km. Aj na ostatných autách som menil ložiská približne okolo 200k km života. Už asi 4x. Vtedy som kupoval 2ks zadné ložiská a pr.predný tlmič Monroe a v BMW chceli 13500,- Sk, Elit: 12500,- , a kúpil som to za 6550,- Sk cez známosti.