Ahoj, jak se dá do auta dodělat zamykání zevnitř? Chtěl bych nějaký tlačítko, ve středu v praze jsem byl na křižovatce u Autecu takovej nesvůj, v kufru jsem měl nootebook, tak bych nerad, aby mi ho někdo vytáhl z kufru a mazal s nim pryč, s čímkoliv.
Dá se něco takového? Vim, že VW group to mají na dveřích vedlůe ovládání stahování oken. tak by se něco takovýho šiklo, třeba na středovým panelu.
E39 má tlačítko ve středovém tunelu před ruč. brzdou. U E36 by to šlo dodělat, u řidičových dveří u zámku je spínač který dává povel pro zamknutí nebo odemnknutí celého auta, tak kdyby se paralelně k němu připojil nějaký spínač který budeš mít někde v autě tak by to mhlo fungovat........stačí šikovný elektrikář
JaraX píše:určitě by šel připojít spínač k řídící jednotce, ale nevím jak. Ale asi bych do toho taky šel.
řídici jednotky čeho?
centrálu ne?
prostě ten bordel kam je to všecko ze dvěří zapojený.
kdo ví co tím chtěl básník říct......
Mě ani jiná jednotka než centrálova nenapadla.....ale tam už asi nebude žádný volný rezervní vstup....chce zjistit jaký signál jde do jednotky, popřípadě ho nějak nasimulovat.
No právě bude třeba stačit tam jeden drát odizolovat, a připojit ho přes spínač na zem. můžu se zeptat někdy autoelektrikáře co mi dělal magicar, taky to nepřipojoval do dvěří ale tam u toho krámu. nebo si to můžu najít sám, stačí najít kam vedou dráty od magicaru a v manuálu od magicaru si najdu zamykací drát.
Kalos píše:ten kdo má rozjebanou ŘJ centrálu to uvítá !
Tak to jo.....
Kde přesně je řj centrálu?
za kastlíkem spolujezdce, ale zas taková prdel to neni, taky jsem si nedávno bastlil alarm (vč. dálky k centrálu) a docela to dalo zabrat to vymyslet..