Na vsetky bmw,ktore zisli z linky po 1.1.1996 mi daju v Mnichove Certificate of Conformity, ktory mi aspon tu na sk staci na import.Osobne preverene na CoC hotline v Mnichove minuly rok.
Cau Rene, M3 slape,znacky vytiahnute z depozitu? Stale to predavas?V akom to je stave pocet km atd..
andyXXL píše:Na vsetky bmw,ktore zisli z linky po 1.1.1996 mi daju v Mnichove Certificate of Conformity, ktory mi aspon tu na sk staci na import.Osobne preverene na CoC hotline v Mnichove minuly rok.
Cau Rene, M3 slape,znacky vytiahnute z depozitu? Stale to predavas?V akom to je stave pocet km atd..
No ked si to myslíš.... jinak emko je už nějaký pátek predané a ver že němá nejeto meněj něž mala
Vies,ze som riesil dovoz mojej kary.Pocas mojho mesacneho pobytu v Mnichove som to preveril do korena u zdroje...nedal som sa odbit blabolami od dealerov AUTEC,AWT atd.Neviem ci je myslena EU homologace ako CoC. Mozes si zavolat na CoC hotline a povies im VIN a oni ti povedia ci mas alebo nemas...
To rene:
Skoda vzdy sa mi pacila,ta kanarikova...za kolko isla?
Aky mas teraz narez?
BTW:Existuje Mko v kabriu?
andyXXL píše:Vies,ze som riesil dovoz mojej kary.Pocas mojho mesacneho pobytu v Mnichove som to preveril do korena u zdroje...nedal som sa odbit blabolami od dealerov AUTEC,AWT atd.Neviem ci je myslena EU homologace ako CoC. Mozes si zavolat na CoC hotline a povies im VIN a oni ti povedia ci mas alebo nemas...
To rene: Skoda vzdy sa mi pacila,ta kanarikova...za kolko isla? Aky mas teraz narez? BTW:Existuje Mko v kabriu?
To all: Sorry za OT
a nieje to jedno za kolik sa predala? peviem len to,že som dostal tolik kolik som chcel ked bych ho mal predat.... a můžu jen říct že ho ani v německu za ty prachy nekupíš.... a k otázce,to snad ví každý malý kluk,že M3 existuje jako cabrio a to ve všech model.řadách e30,e36 a e46...
M3maniac píše:[quote="kosh"]OT: tak jak na tom jsi? A na kdy přesuneme srazík? Ja jsem to nejak nevydržel a jel si trochu zablbnout na to parkoviště v šenově
No dnes vylezu po dvou dnech z baráku.... co zítra dopoledne?
jsem v brně ja bych to zase viděl na sobotu
oukej připomeň se pls v pátek a ja už jdu shánnět gumy [/quote]
Dobře. Ja ale musím s gumama vydržet do středy na okruh