Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nový auto - jak sem dopad po 1000 km :-(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Patrik »

kOUPIL SEM TO V NEMECKU SERVISKA, NORMALNI CENA, KONECNE PEKNY AUTO NIC NETLUCE NMLATI FAKT PARADICKA SPOTREBA 7 LITRU BENZINU......

Obrázek

PO 1000 KM NECO ZAKLEPALO A BUCH...... :roll:

Obrázek

Obrázek

NA VINE BUDE ZREJMNE SROUBEK KTEREJ SE UVOLNIL A PO NEJAKY DOBE CVAKANI V MOTORU TO UDELALO DIVNOU RANU A UTR SE UPLNE

NA FOTO JE VIDET ZE JEDEN SE UVOLNIL SAM BEZ POSKOZENI A DRUHEJ SE UTRH

Obrázek

Obrázek

PO SUNDANI VANY TOHLE BYLO VIDET :evil: :evil: :evil: VSIMNETE SI JAK TO NATRHLO I VANU

Obrázek

AUTO CEKA NA IMPLANTAT POKUD MUZETE POMOZTE MOTOR JE TO m43 1,8i
paca

#2 Příspěvek od paca »

Tak to je smůla jak prase :evil:
Maslista

#3 Příspěvek od Maslista »

paca píše:Tak to je smůla jak prase :evil:

nevím, ale myslím, že to smůlou nebude.. je mi tě líto a soucítím s tebou...
yard

#4 Příspěvek od yard »

ty voe tak tomu říkám motorový masakr ...upřímnou soustrast :(
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

Soucítim s Tebou. To je za*raná smůla!

Budu se dívat po M43 1.8
Bobra2

#6 Příspěvek od Bobra2 »

tywe, masakr
Greg
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Greg »

uprimnou soustrast, motor muze jit tak akorat do zberny kovoveho odpadu 8O
DAVe_1

#8 Příspěvek od DAVe_1 »

:sad2: ja ziram...sakra to te lituju.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

je to pesice ale myslim ze motor zas tak drahej nebude (holej bez rj) ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
paca

#10 Příspěvek od paca »

Maslista píše:
paca píše:Tak to je smůla jak prase :evil:

nevím, ale myslím, že to smůlou nebude.. je mi tě líto a soucítím s tebou...

Pokud Pa?as slyšel nějaké cvakání z motoru, tak to mohl odstavit a kuknout se pořádně, co to dělá, ale pokud se to nijak neprojevovalo, tak to je fakt smůla. Určitě když koupíš jetý auto, tak ho nebudeš do šroubku rozebírat, aby jsi zjistil, co je uvolnění a tak.
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Patrik »

U AUTA ZA TYHLE PENIZE NENI PROBLEM V CENE MOTORU I KDYZ 25 COZ MI REK JEDEN VRAKARNIK JE NEAKCEPTOVATELNY..CHTEL SEM JEZDIT V RODINYM VOZITKU A SMULA MOTOR KDYZ SE SEZENE BUDE TO OK PROBLEM JE ZE HO NEMUZU UZ TYDEN ZA ZIVYHO BOHA SEHNAT POUZE JEDINA MOZNOST OD ZLODEJE ZA 25000 KČ A TO PROSIM HOLEJ NORMALNE DOU OKOLO 10 000 MAX SE VSIM CO MA BEJT...

TAKZE TED JEZDIM AUDI A4 TDi A ASPON TIM SETRIM 8)

JESTE PRO UPRESNENI CO SE STALO JEL SEM POHODICKA PO NEMECKU NA A6 LEHCE Z KOPECKA 170 A SLYSIM ZE NECO CVAKA TAK SEM ZASTAIL PROHLID A RIKAM NEZBEJVA NEZ JECT K DOMOVU...

JEL SEM MAX 80 NAJEL S TIM 140 KM A PRED SJEZDEM NA TACHOV SE PRI UBRANI Z KOPECKA ZMENIL ZVUK MOTORU..(UPLNE SEM TO CEKAL) LEHKA RANA A CHCIPLO TO SETRVACNOSTI AUTA SEM SJEL NA TACHOV A ZASTAVIL U POLE..DALE ME ODTAH BMWAK NA DILNU KDE SME TENHLE MOTOR UVEDLI DO CHODU PO PROHLEDNUTI VYPADALO ZE SOU JEN POVOLENY ROZVODY...JENZE NESEL MOTOR CISTE A NA 4 JAK BY MOH ZE :lol: NO A VCERA SME SE NA TO MRKLI CO SE STALO....HLAVU SEM NEFOTIL PAC JEDINA UJMA NA NI JE JEDEN MIRNE OHLEJ VENTIL KTERE NEDOSEDA DOKNCE SEM PREMEJSLEL O UPRAVE MOTORU NA M40 SPODEK KTEREJ JE SKORO STEJNEJ A HORESK M43 ALE DOUFAM ZE BRZO SEZENU MOTOR POKUD NEKDO MUZETE POMOCT POPTEJTE SE MI CENU KOLEM 10 000 KČ PLNE AKCEPTUJU DOJEDU KAMKOLIV
Peet

#12 Příspěvek od Peet »

ty jo, to je fakt pešek, kdysi dávno jsem zažil něco podobného u Š120, hrnu to po dálnici... v tom se z ničeho nic rozsvítila kontorlka mazání a pak už jen rána jak sviňa, auto zdechlo....byl tam sjezd, tak jsem to nechal sjet z dálnice na neutrál...dojel jsem k jakési dědině, odstavil to a šel se podívat...v bloku motoru normálně prodažená díra.. Všude střepy litiny...a kouř...Diagnóza: vzornou otcovou péčí se zacpal olejový filtr tím mazutem co místo něj měl být olej který maže motor :lol: , následkem toho to přestalo mazat a pak už to šlo, tření, vůle, vibrace, vyhodila se klika která se vzpříčila a prorazila blok...motor po rozmontování vypadal podobně... I u Š120 to naštvalo :lol: Rodiče byli tenkrát rádi...
Pavel H

#13 Příspěvek od Pavel H »

Motor bych mohl mit zitra. cena 12.000. Kdyztak napis SZ jestli mas zajem.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od CharlitoCZ »

8O tywoe, přehu hodně štěstí a snad to vyřešíš :!:
Kelim
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Kelim »

Peet píše:ty jo, to je fakt pešek, kdysi dávno jsem zažil něco podobného u Š120, hrnu to po dálnici... v tom se z ničeho nic rozsvítila kontorlka mazání a pak už jen rána jak sviňa, auto zdechlo....byl tam sjezd, tak jsem to nechal sjet z dálnice na neutrál...dojel jsem k jakési dědině, odstavil to a šel se podívat...v bloku motoru normálně prodažená díra.. Všude střepy litiny...a kouř...Diagnóza: vzornou otcovou péčí se zacpal olejový filtr tím mazutem co místo něj měl být olej který maže motor :lol: , následkem toho to přestalo mazat a pak už to šlo, tření, vůle, vibrace, vyhodila se klika která se vzpříčila a prorazila blok...motor po rozmontování vypadal podobně... I u Š120 to naštvalo :lol: Rodiče byli tenkrát rádi...

uplně doslova přesně to stejný se mě stalo nastesti u Fiat Uno 1,3d :)
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Patrik »

Kelim píše:
Peet píše:ty jo, to je fakt pešek, kdysi dávno jsem zažil něco podobného u Š120, hrnu to po dálnici... v tom se z ničeho nic rozsvítila kontorlka mazání a pak už jen rána jak sviňa, auto zdechlo....byl tam sjezd, tak jsem to nechal sjet z dálnice na neutrál...dojel jsem k jakési dědině, odstavil to a šel se podívat...v bloku motoru normálně prodažená díra.. Všude střepy litiny...a kouř...Diagnóza: vzornou otcovou péčí se zacpal olejový filtr tím mazutem co místo něj měl být olej který maže motor :lol: , následkem toho to přestalo mazat a pak už to šlo, tření, vůle, vibrace, vyhodila se klika která se vzpříčila a prorazila blok...motor po rozmontování vypadal podobně... I u Š120 to naštvalo :lol: Rodiče byli tenkrát rádi...

uplně doslova přesně to stejný se mě stalo nastesti u Fiat Uno 1,3d :)
a taky za to moh sroubek kterej povolil???nebo si to nezjisti co
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pyron »

Mám nějakej motor z 318i, ale nevím jakej to je typ.. Nechám Ti ho za 5k i s převodovkou. Peníze mi stačí až potom, co usoudíš zda-li Ti k něčemu je.. Má najeto cca 170k km 8)
wagina

#18 Příspěvek od wagina »

fuck hustyyy. Džím palce.
koutnyp
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od koutnyp »

Hodně štěstí, M43 pro svoji reálnou bezproblémovost shánějí hodně špatně.
tweety

#20 Příspěvek od tweety »

Taky sem ho sháněl a sehnal, ale za 18k. Je zase fakt, že je 4 roky starej a najeto poctivých 42tis . Takže bomba stav . Navíc s fakturou a jistotou že to neni nějaka čorka . Muj názor je, že pokud koupíš motor za 10k tak bude mít těch 160tis. nejmín za sebou a budou tě čekat stejně další investice ne-li celej motor znova .

A tady je to číslo na člověka přes kterýho se to podařilo sehnat mě : 603 450 484
Odpovědět