Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318 TDS KOMBI vyplatí se koupit???
To cerpadlo vydrzi priemerne 200 tis - ja som predaval auto s 190 tis a este bolo ok ale teple starty boli tak 2-3 sekundy takze casom by slo
nove je drahe ale bol tu niekde odkaz na repas - pouzi funciu Hledat
kazdopadne tento motor odporucam len v pripade, ze od toho auta necakas nejaku dynamiku (v opacnom pripade budes sklamany)
vela stastia
nove je drahe ale bol tu niekde odkaz na repas - pouzi funciu Hledat

kazdopadne tento motor odporucam len v pripade, ze od toho auta necakas nejaku dynamiku (v opacnom pripade budes sklamany)
vela stastia
Před rokem jsem koupil 318tds touring dovoz Německo, rok 1995, najeto asi 165 000. Teď je tam 181 000, používám ho na každodenní ježdění do práce. Motor točím do 3000, dlouho hřeji dlouho chladím. Měnil jsem jen spotřební věci (olej,brzd. destičky, silentbloky na ramenech, klínový řemen, nap. kladku,žhav. svíčky, vstřiky nechal seřídit ). Průměrná spotřeba 6,5l. Prostě spokojenost
aj ja som hodne vahal pred kupou 318tds ci ho vobec kupovat-podla ohlasov na fore(doteraz som mal iba same 6valce 2,5 E30).nakoniec som ho kupil v kombiku a bol som prekvapeny ako ide.podla tych ohlasov co tu boli som cakal dynamiku S120,ale nakonic som spokojny.ked sa to rozbehne tak to uz ide.bezne dialnicne tempo 140-150 niekedy aj viac,ale to uz spotreba nezodpoveda dieslu ale benzinu
jarik píše:ja by som kupil radsej 325 tds , cena je uz taka ista spotreba podobna a rozdiel totalny
Kluci jak to tak chapu je lepsi jit asi do benzinu,ne?Dozvedel jsem se, ze auto je sice koupene u BMW v cesku, ale dovezene z Nemecka, ted to ma kolem 200 tis a kolik to melo v Nemecku, nez to nekdo stocil nevim?To bude asi nejaky půl milionar.Daji se zjistit z ridici jednotky skutecne km?
Ted jsem objevil kombi 318 i -97, tachec "124tis"za 160 tis.Je to dobrá cena?
Vozí někdo z klubu slušná auta z venku?
Ahoj Najvi

-
- Kontaktovat uživatele:
Půlmilión by nebylo nic divnýho, diesel se nekupuje kvůli nákupu do Terna a zpátky
Nemusí to být nutně závada, hlavní je STAV. I když člověka zvyklého na stočená čísla, který v životě nespatřil nic přes 200.000 km na tachu to může vystrašit asi řádně.
BMW prostě benzíny umí a naftu už dneska taky, ale dávalo si na čas

BMW prostě benzíny umí a naftu už dneska taky, ale dávalo si na čas

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám 325 TDčko dva roky a spokojenost. Spotřeba se opravdu odvíjí od stylu jízdy. Průměr se mi pohybuje okolo 6,5 litrů. Jezdím spíše kratší trasy a město. Při delších cestách je spotřeba nižší. Nemám potřebu aby mi kvílely gumy při rozjezdu, ale taky nejezdím jak s hnojem. Normální svižná jízda.
A pokud naftu nebudeš honit na studený motor a po dojezdu necháš chvíli volnoběh na schlazení turba, tak nebudeš mít problém ani s praskáním hlavy a zničeným turbem.
A pokud naftu nebudeš honit na studený motor a po dojezdu necháš chvíli volnoběh na schlazení turba, tak nebudeš mít problém ani s praskáním hlavy a zničeným turbem.
Rád vidím, že tu už nejsem sám co projíždí Arbeitera
Jak píšou fanoušci výše, není to supersport, není to felda. Je to pohodlné auto na příjemný pojezd - na tacháči mám 210 000 a z toho 70 000 jsem pojezdil, jezdím jak krátký trasy, tak docela dálky, spotřeba jak se uvádí. Pokuď chceš něco silnějšího, tak asi 325tdS (!!) je lepší volba, je co jsem zatím viděl prodávat, tak to byly vraky. Problém nastává, když to někdo honí jen kvůli tomu, že je to bávko. Když z toho chce vymlátit nějaký šílený výkon a rychlost, předjet všechny se studeným motorem a tak.

-
- Kontaktovat uživatele:
Patrik píše:taky sem premejslel o 318TDS par sem jich videl a bohuzel nebo bohudik sem utek hrobnikovi z lopaty..diesel je peknej dokad neco neodejde a jak tu nekdo pise TDS 2,5 6,5 spotreba tak ai jezdim jako drak kdyz nejmin 525TDS 8 litru pod to ani heverem
No jo, ona je 5ka o něco těžší, a ono je znát každé kilo navíc. Samozřejmně jsou rozdíly zima-léto. A čím méně ptákovin vozím, tím je ato lehčí. A když natankuju plnou (65 l) a najedu 1000 km (+- nějaký kiláček) tak to tak nějak bude.